Business

Hate Couture a Haute Couture helyett

FashionWeek

DieselKampány az online lejáratás, rágalmazás ellen

Tobias Bayer/ TextilWirtschaft

A közösségi felületeknek rossz oldalai is vannak. Ezek egyike a rágalmazás. A Diesel sportmárka állásfoglalást tett közzé, és kapszulakollekciójával kampányt is indít ellene.

Hate Couture (Gyűlöld a Couture-t) a Haute Couture helyett. Renzo Rosso a Diesel sportmárkával felveszi a harcot az online lejáratás ellen. Kampánnyal és kapszulakollekcióval harcol a negatív kommentárokkal, amelyekkel nekik is szembe kellett nézniük. Ezek állításait használja.

„Saját tapasztalatunkból merítünk. Gyűlölködő kommentárokban mondták a Dieselre: ’A Diesel halott’ vagy a ’Diesel már nem menő’. Büszkén mutatjuk meg ezeket, és individuális, összetéveszthetetlen darabokat készítünk ezekből”, közölte az OTB csoporthoz tartozó márka.

A Diesel halott: az Hate Couture-Kollektion

 

A kampányban a Diesel olyan prominens személyeket sorakoztatott fel, mint Nicki Minaj, Gucci Mane, Bella Thorne, Bria Vinaite, Tommy Dorfman, Miles Heizer, Yovanna Ventura, Barbie Ferreira, Yoo Ah-In és Jonathan Bellini, akik valamennyien voltak már a közösségi médiák céltáblái.  

Az új Diesel-kapszulakollekció

 

A kampányba bevont prominens személyek pólókat, farmer bluzonokat és kapucnis felsőket terveztek, amelyeket trágár kifejezésekkel – például ’Slut’ (szajha), vagy ’Faggot’ (buzi) feliratoztak. Ezt a kapszulakollekciót a Milánói Divathét ideje alatt a San Babila téren levő Diesel üzletben mutatták be Nicki Minaj sztárvendég jelenlétében. A kollekció termékei korlátolt számban néhány kiválasztott Diesel üzletben és a Diesel.com honlapon kaphatók. 

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás 

Szóljon hozzá

Oldal tetejére