Business Divat

Harmónia, kontraszt, merészség

a Cukovy új kollekciója

A fenntartható télikabátokat gyártó Cukovy egy Showroom Open House keretében megnyitja kapuit a magyar közönség előtt. A rendezvényen kiállított darabok egyenesen a Milan Fashion Week kifutóiról érkeznek vissza a stúdióba, ahol a résztvevők elsőként rendelhetnek a kollekcióból a hivatalos megjelenés előtt.

Az optimizmus és a merészség jellemzi a CUKOVY új kollekcióját, amely egyesíti a szezon kontrasztos, üde színeit a hagyományos irodai viseletek formáival.

Poprádi Flóra tervező inspirációja egy olyan modern nő, aki saját világának felfedezője, harmóniát teremtve a külső és belső énje között. A szezon merész színkombinációi, mint a digitális levendula és a papaya narancs párosítása sugározzák az optimista, friss, élettel teli hangulatot.

cukovy-2021 cukovy-2021cukovy-2021

 

A játékosság mellett a tartósság és a fenntarthatóság is fontos szempont volt a tervezés és a gyártás során.

A moduláris CUKOVY kabátok Magyarországon készülnek újrahasznosított és lebomló alapanyagokból, prémium kategóriájú libatoll öltéssel.

Az egyedi formatervezésnek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára tökéletes CUKOVY darabot. A kiegészítőket, mint például a kapucni és a kabátujjak, mi magunk választhatjuk ki vásárlás során, így egy kabátot akár több kombinációban is hordhatunk.

A CUKOVY kabátok megrendelhetők a Budapest Fashion Week keretében szervezett Showroom Open House (https://fb.me/e/Otow2pD1) eseményen.

Elérhetőségek

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .