Business

Gördeszkák, cipősdobozok és kapucnis pulóverek az Ikeában

DIVAT és BÚTOR

Tim Dörpmund / TextilWirtschaft

 Az Ikea elég jól kiigazodik a deszkák világában. Újabban egy városi progresszív színt is bevetettek. Ehhez az új projekthez Chris Stamp amerikai designert nyerték meg. A Stampd márka megalkotója Los Angelesből jött, és „Spänst” (rugalmasság) néven kreált kapszulakollekciót az Ikea számára, amely májusban került az üzletekbe.

Kép: Inter Ikea Systems B.V. Az IKEA Chrisp Stamp divattervezővel együttműködve hozta ki új kollekcióját, amelyet az utca és a gördeszkások kultúrája inspirált.

Az Ikea így bővítette termékválasztékát. A bútoróriástól megszokott székek, íróasztalok és ruhafogasok mellett először jelenik meg a kínálatban gördeszka. „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy megtervezhettem az első Ikea gördeszkát”, nyilatkozta Chrisp Stamp. A nyírfából készült modell ára 75 euró lesz.

Kép: Inter Ikea Systems B.V. A gördeszkához sztender és sneaker is tartozik

A gördeszkához tartozik egy sztender is, amelyen a gördeszka a cipőkkel együtt tárolható. A gördeszka nem az egyedüli sporteszköz az új kooperációban. Kapható kb. 30 euróért labdával együtt egy szobai kosárlabda-kosár. A Spänst kollekcióval a svédek erősebben nyitottak a divat felé. Kínálnak átlátszó műanyag cipős dobozokat, amelyekben a sneakerek kedvelői jól láthatóan tárolhatják kedvenc modelljeiket. A kollekcióhoz ruházat is tartozik, fekete nyomott mintás pólók, fekete hoodie és sapka. „Azt hiszem, igazán menő dolgokat kínálunk jó árakon”, mondja Maja Ganszyniec, aki tervezőként szintén részt vett a kollekció létrehozásában. „Nagyon izgalmas volt a határok kitolásában való részvétel és teljesen új dolgok bevezetése”.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás 

Szóljon hozzá

Oldal tetejére