Business

GALLERY FASHION & SHOES

Alighogy megérkezett Berlinből a januári Premium, Seek és Fashiontech lemondása, a firenzei Pitti Uomo időpontjának módosítása, a Salone del Mobile.Milano időpontjának áprilisról szeptemberre való halasztása, friss hír érkezett Düsseldorfból is a Gallery Fashion & Shoes kiállítással kapcsolatban.

január 30. és február 1. között (is) lesz vásár

Düsseldorfban

Az Igedo munkatársaiként biztosak vagyunk benne, hogy egy felelősségteljesen kezelt 2021. január végi szakvásári dátum tartható. A Gallery Fashion & Shoes természetesen garantálja az összes hivatalos követelmény szigorú betartását, ahogy ezt 2020. márciusban és 2020. szeptemberben is megtette.

gallery-fashion-gallery-shoes
Ulrike Kähler

Az iparág partnereként nagyon fontos számunkra, hogy garantáljuk a folytonosságot, és a a düsseldorfi Böhler környékén és annak telephelyein a jövőben is egy, a legjobb feltételekkel rendelkező helyszínt biztosítsunk 

– nyilatkozta Ulrike Kähler, az Igedo Company ügyvezető igazgatója.

 

Az állandó félelem rossz társ, még ilyen időkben is, folytatta Kähler. „Természetesen mindenkinek óvatosnak kell lennie, de a személyes találkozások a jövőben is fontosak lesznek. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk az illetékes hatóságokkal a higiéniai elvárásokkal kapcsolatban. Nem lehet mindent átalakítani csak digitális rendezvénnyé. Ezért nem változtatjuk át a korábbi gallery rendezvényeket online helyszínekké.
A korábbi kiállítók első kötelezettségvállalásait már megkaptuk.

Egyrészt az emberek bíznak bennünk, másrészt egyértelműen érdekeltek az élmény és a személyes találkozások létrejöttében. Mi idén már kétszer bizonyítottunk.

Mind január végén, mind március elején a klasszikus korábbi cipővásári időpontban a szervezők különösen odafigyelnek rá, hogy fokozatosan erősítsék a ruházat és a cipő közötti szimbiózist.

Mi rugalmasak leszünk, és bízzuk a kiállítókra annak eldöntését, hogy ki, mikor, melyik időpontban akar jelen lenni.

  Gallery FASHION & SHOES

Gallery FASHION & SHOES         

Ezért a divatügyfelek választhatják a 2021. március 7–9-i hagyományos Gallery Shoe dátumot is és fordítva, kalkulálhatnak a korábbi, a januári időponttal is. December közepéig meghosszabbítják a Gallery Fashion & Shoes regisztrációra vonatkozó határidőket.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .