Divat

Forró nyár

Sabine Spieler / TextilWirtschaft

NŐI RUHATRENDEK – 2019 NYÁR

Nyár a nagyvárosban. Úgy tűnik, ez az évszak szlogenje, mivel már régóta nem kínáltak ilyen sok levegős, nyári darabot a kereskedők. Az előző nyár tapasztalatai alapján az egészruhák, szoknyák, blúzok és vékony nadrágok aránya jócskán megnőtt a választékban. Három aktuálisan fontos téma:  

1.A ruha továbbra is divatos  

Manapság a hölgyek kedvenc darabjának számít a ruha. Annak érdekében, hogy ez továbbra is így maradjon, a szállítók még ötleteltek és tovább-bővítették a ruhaválasztékot. Újdonságot jelentenek a midi vagy maxi hosszúságú modellek, amelyek egyre növekvő arányban szerepelnek a kínálatban.

2.Röviden

Minél vékonyabbak az alapanyagok, annál több lehetőséget kínálnak a bővebb nadrágszabások alkalmazására. Ha ráadásul még a nadrágok szára is rövidül, ez a legtöbb hölgyben a nyár hangulatát idézi. A legmelegebb nyári hónapokban a nyomott mintás nadrágok is fontos szerephez jutnak. A hölgyek, akik szívesen mutogatják a lábukat, újra előveszik szekrényükből a sortokat és a bermudákat.

3.A szín és a jó hangulat összetartoznak

A meleg nyár színek nélkül olyan, mint a limonádés sör buborékok nélkül: élvezhetetlen. Így aztán a színes holmik minden kedvelője megint elégedett lehet. Sárga, zöld, vörös, pink. Tiszta színkavalkád.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás