Divat

Férfiruházat: Ami jön. Ami marad.

2023 ŐSZI RENDELÉSEK

TextilWirtschaft online

Fókuszban a legjobb férfi ruhadarabok. Mi marad fontos? Mi ígér dinamizmust?  Mi tartogat még hosszabb időre lehetőségeket? És milyen új trendek vannak kialakulóban, amelyeknek esélyük van arra, hogy topsellerekké váljanak? 

Hat férfi ruházati téma

1.Garbó / Troyer pulóver

 

Marad: Garbó (Brax). Jön: Troyer (Hajo). Kollázs: TW

MARAD: A dolgok egyre vonzóbbak. Ez a fejlődés a kötöttáru szegmensben is érezhető. A kreatívok továbbra is a magasan záródó modellekre összpontosítanak. Idetartozik a garbó és az állógallér is.

JÖN: A troyer trendi. A klasszikus egyre divatosabbá válik. A szabadtéri és retrotrendek, valamint a friss, layerings megjelenés erősítik ezt a tendenciát. A mellény és zakó kombinációkhoz is elengedhetetlen.

2.A hosszú kabát / A hosszabb kabát

Marad: A hosszú kabát (Digel Move). Jön: a hosszabb kabát (Baldessarini). Kollázs: TW

MARAD: Egysoros, gyapjú vagy gyapjú-look, akár puha jerseyből: az elegáns kabát tökéletesen kiegészíti a magas minőségű alkalmi és a formális viseletet, a parka elegánsabb alternatívája.

JÖN: A fényűzés és a lágyság találkozása. Anyaga lehet kicsit nehezebb és strukturált. Adódik az ejtett váll. Dupla gombolás.

3.Wool Look-Chino / Cargo nadrág

 

Marad: Wool-Chino (Gardeur). Jön: Cargo (Alberto).Kollázs: TW

MARAD: Elegancia. Az őszi/téli nadrágok esetében aktuálisak a gyapjúból készült darabok. Ez egyaránt vonatkozik a szuperkényelmes, nyomatokkal diszített jersey fazonokra és a pamutminőségekre is. A kockák kicsit tónusosabbak.

JÖN: A five-pocket és a chinonadrágok mellett a cargonadrágok egyre inkább divatos alternatívának számítanak. Ezen túlmenően az új bőséget is bemutathatják.

4.Többszínű kockás / Ingkabát

Marad: A többszínű kockás (Hatico). Jön: Ingkabát ((Olymp Casual). Kollázs: TW

MARAD: Ősszel a szabadidőingeknél nem hiányozhatnak a színes kockák. Kontrasztot adhatnak a gyakran egyszínű bézs- és szürkeárnyalatokhoz.

JÖN: A fiatal férfiak leggyakrabban így hordjáj az inget. Lazán, kigombolva, pólóval kombinálva viselik. A szembetűnő kockák itt kötelező elemek.

5. Speciális steppelés/ Puffa

Marad: Speciális steppelés (Bugatti). Jön: Puffa (Milestone), Kollázs: TW

MARAD: A steppelés aktuális. De hogy ez így is maradjon, nem szabad unalmasnak lennie. A fantáziadús steppelési minták és kombinációik adnak új dinamikát, így mentve meg e termékeket az egyhangúságtól.

JÖVŐ: Szélesebb, kívánatosabb. Energikusabb a markáns Puffa-stílus. A sportswear specialisták a steppelésnél terjedelmesebb mintákra összpontosítanak, anélkül, hogy ez a könnyedség rovására menne.

6.Elegáns egysoros / Kétsoros

 

Marad: elegáns egysoros (S.Oliver). Jön: A kétsoros (Carl Gross) Kollázs: TW

MARAD: Szinte senki sem visel hozzá inget és nyakkendőt. A jersey és a kötöttáru a győztesek. Elegáns öltöny, amely laza, de mindig karcsú szabású, továbbra is a formális öltözék alapja marad. A broken suittel (Hagyományos megjelenéssel szakító öltöny. Jelenleg olyan változatokat láthatunk, ahol a zakó és a nadrág eltérő színű, de azonos alapanyagból készül. A törést azonban gyakran a zakó és a nadrág eltérő alapanyagával is hangsúlyozzák.) kapcsolatos ötletek kínálnak alternatívákat.

JÖN: Hosszú ideje a kétsoros öltöny egy alkalmi klasszikus: a klasszikus fazon és a casual keveréke.

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .