Divat

Fenntartható divat és design pop-up vásárt rendez az ArtConscious

KIÁLLÍTÁS – MŰVÉSZETI PIACTÉR

Október 29-én nyílik az ArtConscious online művészeti piactér első pop-up vására. Az esemény célja, hogy népszerűsítse a fenntartható, illetve szociálisan érzékeny divat és design iránt fogékony, valamint a környezeti változásokra és társadalmi problémakörökre reagáló hazai divat- és formatervezők, képzőművészek munkáit.

Azontúl, hogy az érdeklődők megvásárolhatják az ArtConscious portfóliójába tartozó alkotók egyedi termékeit és műveit, kreatív szakmai workshopokon vehetnek részt és további akciók, meglepetések várnak rájuk. A pop-up eseményen megvásárolhatók lesznek Veszprémi Gabriella extravagáns cipői és kiegészítői, aki leginkább a zero waste jegyében alkot, csakúgy, mint Faludi Gabriella, a Faludi G ékszermanufaktúra tervezője, aki statement kreációkkal színesíti a palettát. A fiatal, környezettudatos tervezőgenerációt Vetlényi Alma képviseli, akinek díjnyertes ECOllectionjével és legújabb, REcollectionjével is találkozhatnak az érdeklődők. A Mimikri újrahasznosított bőrtáskákkal, a Gobi Design egyedi, fából készült design kiegészítőkkel lesz jelen a vásáron. A Rebu Ceramics agyagból formázott kreatív, humoros kerámiákkal várja a különlegességekre nyitott közönséget. A Miskolci Autista Alapítvány alkotóműhelye, a MAACRAFT magas minőségű, kézműves termékekkel vesz részt a vásáron. (Minden megvásárolt MAACRAFT termékkel a műhely sérült fiatal felnőttjeit támogatod.) A résztvevők listája továbbá képzőművészekkel is bővül.

Ha szeretnél még a karácsonyi hajtás előtt gondoskodni a kivételes ajándékokról, egyúttal támogatnád a magyar designereket, akik a fenntarthatóság jegyében alkotnak, látogass el a vásárra, mely hétköznaponként 11-19-ig tart nyitva két héten keresztül, a kultikus Bartók Béla Boulevard ArtSpace-ben.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás