Business

Ezek a divatcégek vonultak ki – többé-kevésbé – Oroszországból

Bert Rösch/ TextilWirtschaft

15 hónappal azután, hogy az orosz csapatok megszállták Ukrajnát, nemrég a Gerry Weber is eladta oroszországi üzletágát. A kelet-vesztfáliai cég ezzel követi 29 divatcég példáját, amelyek teljesen kivonultak az orosz piacról. 
További 55 divatipari beszállító vagy teljesen, vagy nagyrészt szüntette be tevékenységét a világ legnagyobb területű országában, de nyitva tartja a visszatérés lehetőségét.  
Kilenc vállalat csökkentette néhány kulcsfontosságú tevékenységét Oroszországban, de másokat folytat. Hat divatipari beszállító elhalasztotta a tervezett beruházásokat, fejlesztéseket vagy marketingkampányokat, de továbbra is folytatja üzleti tevékenységét Oroszországban. 
Ez derül ki a Yale School of Management kutatásából, amely négy különböző kategóriába sorolta a vállalatokat. A TextilWirtschaft saját információival egészítette ki a listákat.

Az eredmények részletesen

A teljesség igénye nélkül. (Az eredeti cikk-ben kereshetőek is a listák, sajnos én csak így tudtam megoldani.)

Teljes kivonulás Oroszországból

Ez a 30 divatcég teljesen leállította oroszországi tevékenységét, vagy teljesen kivonult Oroszországból.

   

   

Visszavonás visszatérési lehetőséggel

Ez az 55 divatcég ideiglenesen felfüggesztette oroszországi tevékenységének nagy részét vagy szinte teljes egészét, de nyitva tartják a visszatérés lehetőségét.

 

 

 

 

Részleges visszavonás

Ez a hat divatcég elhalasztotta a tervezett oroszországi beruházásokat, fejlesztéseket vagy marketingkampányokat, de folytatják üzleti tevékenységüket.

Az eredmények részletesen: Az Oroszországból többé-kevésbé kivonult vállalatok teljes listája

 

 

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .