Business

Etele Kuponnapok március 23-26. között!

Tavaszi megújulás akár 50% kedvezménnyel az Etele Plaza-ban: a március 23-26. közötti kuponnapok során közel 100 üzlet és szolgáltatás ajánlatai közül válogathatsz.
A kuponfüzet elérhető a bevásárlóközpont II. emeletén az InfoBárban, illetve letölthető online, az Etele Appon keresztül is.

etele-plaza-kuponnap-2023-marcius

A kedvezmények felhasználhatóak Magyarország egyetlen GAP márkaboltjától kezdve, az Emily Éclair specialty kávézó és ínyenc desszertezőn át, egészen az ETELE Cinema, 7000 négyzetméteren elterülő multiplexéig. Az Etele Kuponnapok alatt az üzletek csütörtökön 10:00 és 20:00 között, péntektől szombatig 10:00 és 21:00 óra között, az akció utolsó napján, vasárnap pedig 10:00 és 19:00 között várnak. 
Az Etele Plaza, több mint 150 üzlettel, számos szolgáltatással és kikapcsolódási lehetőséggel vár mindenkit a főváros második legforgalmasabb csomópontjánál az Etele téren. Élményközpontú, gyermek és kutyabarát koncepciójának köszönhetően, nem csak a divat termékek kínálatában tölt be meghatározó szerepet Budán, hiszen a vásárlók kortól függetlenül mindent egy helyen megtalálhatnak, legyen szó akár vásárlásról, sportról vagy szórakozásról. 
(republicgroup.hu) 

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .