Divat

Érzéki, modern, funkcionális és környezetbarát

Hazai előrendelhető Anita fehérnemű-kollekció 2021.ősz-tél, Forgalmazó: Anita Hungária Kft.

A gyorsan változó gazdasági és társadalmi környezet idején egyre több fogyasztó keresi a megbízható márkákat. Ez például a fehérneműknél lehetőség a célravezetőbb kommunikáció számára. „Valódiak vagyunk. Van történetünk” – hangozhat az üzenet. Minden bizonnyal ennek a korszellemnek az úttörői közé tartozik az Anita is.

Anita Active

elorendelheto-Anita-fehernemu-kollekciok-2021-osz-tel_Forgalmazo-Anita-Hungaria-Kftelorendelheto-Anita-fehernemu-kollekciok-2021-osz-tel_Forgalmazo-Anita-Hungaria-KftAz idősebb és általában anyagilag is fizetőképesebb célcsoportot ökológiai tudatosságuk miatt célzott vásárlási döntésekre lehet ösztönözni. A fenntartható termelés rövid gyártási útvonalai, környezetbarát módon nyert nyersanyagai és anyagai vagy a cikkek maradékmentes komposztálhatósága különösen az idősebb vásárlóknak döntő vásárlási impulzusokat adhat.
Active kollekciónk nagy újdonsága, mely egyedülálló a piacon, a PanAlp Wool nevet kapta. A belső bélés Merino gyapjút tartalmaz, mely télen fűtő, nyáron hűtő hatással rendelkezik. A mellkosár első része ultrakönnyű, légáteresztő necc anyagból, belső része, a belső vállpántok, illetve a hátrész Merino gyapjúból készült. Szállítható 2021 októbertől.

Rosa Faia

elorendelheto-Anita-fehernemu-kollekciok-2021-osz-tel_Forgalmazo-Anita-Hungaria-Kftelorendelheto-Anita-fehernemu-kollekciok-2021-osz-tel_Forgalmazo-Anita-Hungaria-Kftelorendelheto-Anita-fehernemu-kollekciok-2021-osz-tel_Forgalmazo-Anita-Hungaria-KftSelma termékünk limitált színnel jelentkezik az őszi szezonra, mely a „rose wine” nevet kapta. Eddig ez tűnik a legkelendőbb színnek. 
A Rosa Faia érzéki, pazar csipkével díszített fehérneműt kínál. A kiskereskedelemben az elmúlt hónapokban egyértelműen a funkcionális és egyszerű stílusok kerültek előtérbe. Melltartók és felsők, amelyek az otthoni irodai kényelem iránti igényt elégítik ki. Ez minden bizonnyal a közeljövőben is téma lesz az értékesítésben. De a kényelmes és minimalista fehérneműk mellett sok nő arra is vágyik, hogy újra stílusos legyen, hogy valami különlegessel ajándékozza meg magát. A Colette-tel éppen ezt kínáljuk nekik. A Rosa Faia kollekciónk egyik nagy újdonsága a Colette, amelyet a 20. század eleji francia írónő inspirált. A pazar, 3 színből álló japán csipke és a félig átlátszó felsőrész az írónő érzéki és kedves oldalát idézi, mely a kollekció tervezőinek egy teljesen új irányvonalát mutatja. A termékcsalád nagyon modern és sokoldalú. A nadrágot kétféle stílusban kínáljuk: pimasz és szexi, csipkés hátrésszel. És elegáns, jobban takaró kivitelben. 
A kollekció termékei szeptembertől érhetőek el.

Anita

elorendelheto-Anita-fehernemu-kollekciok-2021-osz-tel_Forgalmazo-Anita-Hungaria-Kftelorendelheto-Anita-fehernemu-kollekciok-2021-osz-tel_Forgalmazo-Anita-Hungaria-KftA kollekció első számú újdonsága Sophia melltartónk, melynek felső része enyhén átlátszó virágmintás tüll anyagból készül, az elasztikus vállpántok biztosítják a megszokott tökéletes viselési komfortot. A termék szeptembertől elérhető. 
A kollekció másik újdonsága az Orely, mely már egy ideje gyógyászati kollekciónk kedvelt darabja, egy újonnan kifejlesztett, pöttyös tüllből készült, széles, párnázott pántokkal ellátott melltartó. Szintén szeptembertől érhető el.

A 2021. őszi-téli fehérneműtrendek a linkre kattintva találhatók:

https://divatmarketing.com/divattrendek-fehernemu-trendek-2021-osz/

 

 

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .