Divat

Emberek, kampányok, címlapok

The Fashion Yearbook 2021

Elke Dieterich/ TextilWirtschaft

A divat világa – a kreativitás fellegvára, amely minden másnál hívebben tükrözi a korszellemet. Sokak számára a 2020-as világjárvány évében a stabilitás elvesztése új inspirációkhoz vezetett. A divatmagazinok, fotósok, stylistok, modellek és más inspiráló elmék is ösztönzővé váltak. 

A legjobb kampányok Ballytól a Pradáig, a legizgalmasabb szerkesztőségi cikkek és a legizgalmasabb címlapok a Harper’s Bazaartól a Financial Timesig nyújtanak betekintést a The Fashion Yearbook 2021 kiadványba. Divatszerkesztőkből, fotószakértőkből és műgyűjtőkből álló nemzetközi zsűri választotta ki ezeket, köztük Ariel Foxman, az InStyle korábbi főszerkesztője és a Vogue Italia igazgatóhelyettese, valamint Veronika Heilbrunner influencer és Donald Schneider kreatív vezető.

” A magazinoknál is marandóbbak a könyvek. Ezt a könyvet pazar színpadra állított és szeretettel megtervezett divatprodukcióknak szentelik. Amelyekből világszerte olyan sok van a világon – és a legtöbb ember mégis csak a töredéküket látja” – mondja Julia Zirpel, aki összeállította a könyvet. A könyvprojekt mögött álló további kreatív elme: Fiona Hayes (művészeti vezető), Katja Sonnewend (képszerkesztő) és April von Stauffenberg (szerkesztő). Számtalan folyóiratot és weboldalt olvastak át, több mint 1200 történetet gyűjtöttek össze és terjesztettek a zsűri elé, amely mintegy 200 alkotást választott ki.

A „THE FASHION YEARBOOK” 240 oldalas, 300 színes illusztrációval a callwey verlag gondozásában jelent meg. A keményfedeles könyv 49,95 euróba kerül, és április közepe óta kapható.

” 240 oldalas, 300 színes illusztrációval a Callwey Verlag gondozásában jelent meg. A keményfedeles könyv 49,95 euróba kerül, és április közepe óta kapható.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .