Business

Reebok Streetfood-sneakerek elvtelre

Kooperáció sneaker-üzletekkel

Leonie Christians / TextilWirtschaft

Étvágygerjesztő: A Reebok az Overkillel, az Asphaltgolddal és a 43einhalbbal kooperált az „International Food” kapszula kollekciónál.

Három neves németországi sneakerüzlettel dolgozik együtt a Reebok. A limitált cipőkollekció témája az „International Food” – az utcai étkezés, a streetfood.

Újfajta nyomatok: A Reebok „International Food” kapszulakollekciója a klasszikus éttermi hirdetés újfajta interpretációja. Pólók, zoknik, sapkák és táskák mellett három cipőt ajánl a Reebok egy-egy cipőbolttal, az Overkillel (Bwerlin), az Asphaltgolddal (Darmstadt és a 43einhalbbal (Fulda) együttműködve, mindegyik egy-egy Reebok sziluettel az étel témához interpretálva. A Classic Leather, a Classic Nylon valamint a Club C Revenge modellek étvágygerjesztő változatát mutatták be.

Az inspirációt a pizzakartonok, az ázsiai tésztásdobozok és a Dönerek papírjai adták. Pizzára emlékeztető ikonok díszítik a cipőnyelveket és a nyomott belső talpakat. A cipőfűzőkön szöveg vagy csíkok láthatók. Minden modellhez az ételhez illő csomagolás tartozik. Így például az Overkill csomagolása kívülről alumíniumfóliával van befedve.

A Reebok csupán a kapszulakollekcióhoz tartozó ruházatot értékesíti. A cipőket július 27.-től lehet kapni a tervezésben részt vett sneakerüzletek stacioner és online boltjaiban. Az Overkill modelljét 300 darabban limitálják, az Asphaltgold és a 43einhalb 250-250 párat kínál. A Classic Nylon eladási ára 79 euró, a Club C Revenge-é 85 euró. Legdrágábban, 95 euróért a Classic Leather modellt kínálják.

Elvitelre: A Reebok “International Food” kapszula kollekciója

A 43einhalb modell állítólag egy ázsiai tésztadobozra emlékeztet
Az Asphaltgold cipőjénél minden a pizza körül forog
Az egyes modellek cipőfűzői és a nyelvek díszítése az adott ételhez igazodik
Minden cipőhöz az ételhez illő csomagolás jár
Három klasszikus Reebok modellt interpretáltak újra: Classic Leather, a Classic Nylon, valamint Club C Revenge

 

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás 

Oldal tetejére