Divat

Elie Saab lesz a Barcelona Bridal Night díszvendége

Barcelona Bridal Fashion Week

A BBFW megerősítette a menyasszonyi divatnaptár időpontját. Az idei év díszvendége a libanoni kiemelkedő haute couture márka ELIE SAAB lesz. Első menyasszonyi kollekcióját a barcelonai esküvői divathéten mutatja be.

Elie-Saab-Barcelona-Bridal-Night-divatmarketing Elie-Saab-Barcelona-Bridal-Night-divatmarketing 

Elie-Saab-Barcelona-Bridal-Night-divatmarketing Elie-Saab-Barcelona-Bridal-Night-divatmarketing

Az elismert tervező a BBFW-t, a menyasszonyi divatszakma vezető nemzetközi eseményét választotta első spanyolországi bemutató helyszínéül. Az ELIE SAAB egyik legkedveltebb márkája a királyi családoknak, például Rania jordániai királynő; Kate Middleton, walesi hercegnő és olyan nagy sztárok, mint Beyoncé, Halle Berry és Cara Delevigne, aki a legutóbbi Oscar-díjátadón viselte az egyik legkáprázatosabb ruhát.

Az ELIE SAAB április 19-én este a Barcelona Bridal Fashion Week-en mutatja be 2024-es tavaszi-nyári menyasszonyi kollekcióját. A divatbemutatóra a Barcelona Bridal Night keretében kerül sor, egy kifejezetten erre az alkalomra tervezett eseményen, amelyet a barcelonai Tengerészeti Múzeumban tartanak, és amelyen vásárlók, tervezők, divatipari szakemberek, influencerek, hírességek, valamint a hazai és nemzetközi média vesz részt.

Elie Saab Jr, az ELIE SAAB vezérigazgatója szerint: „Az ELIE SAAB számára jelentős esemény a barcelonai bemutatkozás. A Barcelona Bridal Fashion Week-en exkluzív bemutató keretében debütálni igazi öröm. Miközben a menyasszonyi divatot ünnepeljük, tovább bővítjük az ELIE SAAB nő kifejezésmódját„.

Albasarí Caro, a BBFW igazgatója szerint „megtiszteltetés számunkra, hogy ELIE SAAB a mi rendezvényünket és városunkat választotta menyasszonyi divatkollekciójának bemutatására. Ő az haute couture egyik nagy mestere, aki képes arra, hogy a világ legkifinomultabb hölgyeit is magával ragadja különleges, egyedi stílusával és csillogásával. A márka jelenléte büszkeséggel tölt el, és egyben jelentős lökést ad egész iparágunknak”.

Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW)

A Fira de Barcelona szervezi a katalán kormány üzleti és munkaügyi minisztériumának támogatásával. A 2023-as renezvénynek a barcelonai Montjuïc helyszín ad otthont, és a világ minden tájáról érkező nagy cégek és új tehetségek kollekcióit mutatja be. Az április 19. és 22. között 34 tervezői divatbemutatón kívül április 21. és 23. között 34 országból több mint 350 cég – 76%-uk nemzetközi – kollekcióit mutatja be a vásár területén. Az esemény összeköti a kiállítókat és a vásárlókat, így elősegítve a nemzetközi szintű üzletkötést és kapcsolatépítést.

ELIE SAAB

Elie Saab 1982-ben, mindössze 18 évesen alapította meg saját márkáját. Azóta az ELIE SAAB ház a Haute Couture kategória egyik vezető szereplőjévé vált világszerte párizsi, bejrúti és londoni műhelyeivel. 2002-ben Halle Berry az ő egyik Haute Couture “ruháját” viselte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díj átvételekor. Ez a pillanat tette a márkát a vörös szőnyeges megjelenések egyik kedvencévé, amelyet ma már világszerte a királyi családok és hírességek is választanak.

Az ELIE SAAB a Ready-to-Wear, a menyasszonyi kiegészítők, a szemüvegek és az illatok kategóriáiban is terjeszkedett. Az ELIE SAAB Maison termékcsaláddal a márka az otthon és a lakberendezés területén való megjelenésével az ELIE SAAB a világ globális luxus divat- és életmódmárkáinak első osztályába lépett.

(Fira de Barcelona)

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .