Divat

Street One: Élettel teli kreativitás

Ismerkedj meg közelebbről a CBR Fashion Group két sikeres márkájával! 1. rész

Az 1980-ban Németországban alapított CBR Fashion Group ma a legnagyobb ruházati termékgyártók közé tartozik – elsősorban az irányadó német női divatpiacon, de széleskörű a jelenléte külföldön is. Két jól ismert márkája a Street One és a CECIL. A több mint 1200 dolgozó mindegyike a divat szerelmese, napról napra ők gondoskodnak a cég újabb és újabb sikereiről.

A Street One és a CECIL a CBR két független, eltérően pozícionált márkája. Évi tizenkét szezonális kollekcióval, 52 egyszeri vagy ismétlődő akcióval, a mintázástól a kiszállításig általában mindössze 90 napos szállítási határidővel képesek arra, hogy a divatbemutatók trendjeit a hétköznapi divat nyelvére fordítsák le. A CBR 19 országban összesen több mint 8300 értékesítési helyre szállít. Ezek közül több mint 2900 a szakkereskedések (áruházak, divatüzletek) száma, és több mint 5400 a több márkát forgalmazó üzlet. A CBR továbbá 16 saját outletet működtet Németországban, Hollandiában, Olaszországban és Svájcban. Az önálló Street One és a CECIL márkaüzletek száma 2013 óta 70-re nőtt.

A magyar női ruházati piacon a CBR Fashion Group összesen 100 értékesítési pontra szállítja a Street One és a CECIL márkát, köztük 37 softshop és 59 több márkát is forgalmazó üzlet található.

Street One: Kényelmes és jól variálható

A cég alapítói már 1983-ban egy olyan márkáról álmodtak, amely pontosan követi a divatot, és gyorsan szállítható. A Street One egész csapata mind a mai napig azon dolgozik, hogy ezt a víziót élettel, kreativitással és a trendek iránti tökéletes érzékenységgel töltse meg. Ehhez elengedhetetlen a fegyelmezett munka, a folyamatoknak letisztultnak és tökéletesen megszervezettnek kell lenniük. A Street One 2005 óta képviselteti magát a magyar piacon, jelenleg több mint 53 helyen van jelen. Köztük három önálló Street One üzlet is található.

Kényelmes viselet az év 365 napján – ehhez a Street One márka letisztult, tökéletesen divatos és jól megválogatott, laza és nőies, szerethető modelleket kínál. A Street One csapata szeret a vásárlók közelében lenni. Csak így képes arra, hogy újra meg újra, évi tizenkét kollekcióval lepje meg őket, és a keresett terméket a kellő időpontban kínálja. A divat az örömszerzés egyik forrása – ezt a vásárlói igényt a márka kiemelkedő minőséggel és tökéletes fazonú modellekkel elégíti ki. Ma a Street One egyike a vezető és legsikeresebb márkáknak a kortárs divat területén.

Kapcsolat

Life Concept Kft.   
Berkes Zoltán
Gebietmanager CEE   
Mobil: +36 20 9 611 811
Fax: +36  1 452 7297   
E-mail: berkes@de.street-one.com

Showroom Budapest 
Fashion Trend Nagykereskedelmi Üzletház   
2040 Budaörs, Gyár u. 2.  
Street One 3.48, Cecil 3.44,