Business

Egyéves születésnapját ünnepli az Etele Plaza

Kereskedelem – Bevásárlóközpont – Születésnap

Értékes nyeremények, izgalmas programok, menő kitelepülések és óriási kedvezmények: egyéves születésnapját ünnepli Buda legmodernebb bevásárlóközpontja, az Etele Plaza!

etele-plaza etele-plaza

Ahogy egy évvel ezelőtt, az Etele Plaza most is magasra tette a lécet, hiszen a stílusos őszi megújulás, a feltöltődés és a felejthetetlen élmény jegyében egész szeptemberben minden nap más meglepetéssel várja a látogatókat. A fődíj nem más, mint egy 500.000 forint értékű ajándékutalvány, a fergeteges hangulatról pedig idén is Balázsék gondoskodnak!

Újulj meg, töltődj fel, és nyerd meg az 500.000 forint értékű Etele Plaza ajándékutalványt!

Mivel is ünnepelhetné születésnapját egy bevásárlóközpont, ha nem exkluzív boltnyitásokkal? Az Etele Napok alatt, szeptember 15-18. között rögtön két új, prémium üzlet, a Tommy Hilfiger és a Calvin Klein őszi kínálatát is felfedezhetik a látogatók. A születésnapi ünnepléshez közel száz üzlet csatlakozott, érkezés előtt érdemes böngészni a bevásárlóközpont saját app-ján, ahol minden, az Etele Napok keretein belül érvényesíthető kedvezmény felhasználható az ország egyetlen GAP márkaüzletétől kezdve Buda egyetlen Peek & Cloppenburg üzletén át, egészen az Inditex-csoport első hazai, mintegy 6300 négyzetméteren elterülő Soft koncepciójáig, ahol valamennyi hazánkban elérhető márka megtalálható. Aki pedig egy kis csillogásra vágyik, mindenképp keresse fel a Teilor luxus ékszer márka első magyarországi üzletét a budai bevásárlóközpontban!

Divat, szépség, egészség

Az Etele Napok legcsajosabb kitelepülése díját minden bizonnyal a Cosmo viszi el, a Cosmo Day keretein belül szépség- és egészségsarokkal, kiemelt kedvezményekkel és fotóinstallációkkal várják az érdeklődőket szeptember 15-én 16:00 és 18:00 óra között, ahol az aktuális címplasztárral is lehet majd találkozni. Nyomtatott kuponfüzetért keresd a Cosmopolitan szeptember 15-én megjelenő lapszámát és az Etele Plaza InfoBárját!

Megújulásra vágysz, de még keresed a saját stílusod? Vegyél részt az Etele Plaza és a YURKOV közös nyereményjátékán szeptember 6. és október 7. között, és legyél a három szerencsés vásárló egyike, aki megnyerheti a 30.000 forintos Etele ajándékkártya mellé járó exkluzív stílustanácsadás egyikét! Vásárolj minimum 15.000 forintért az Etele Plaza üzleteiben, és töltsd fel a blokkot az Etele App-ba, a többit pedig bízd a szerencsére!

Fergeteges születésnapi hangulat Balázsékkal!

Ahogy egy évvel ezelőtt a megnyitón, az Etele Plaza első évfordulóján is Balázs, Jani és Feri felelnek a fergeteges élményért! Szeptember 16-án 16:00 és 19:00 óra között két dolog biztos: Balázsék maximumra tekerik a hangulatot, egy vásárló pedig 500.000 forint értékű Etele Plaza ajándékutalványt nyer! Mit kell tenned, hogy te legyél a hónap legszerencsésebbje? 

Keresd meg Balázsékkal az Etele Plaza piros mackóit, és gyűtsd be a pecséteket! Pro tipp: az Etele App segít, hogy könnyebben célba érj! Az 50 leggyorsabb versenyző páros mozijegyet nyer, a fődíjat, az 500.000 forintos ajándékutalványt pedig Balázsék sorsolják ki a résztvevők között. Az ajándékosztás ezzel nem ér véget: a Rádió 1-en két héten keresztül tart az ünneplés, Balázsék minden reggel más fejtörővel készülnek, a helyes megoldás pedig egy-egy 100.000 forintos Etele-utalványt ér.

Egy hónapnyi ünneplés után jár a megérdemelt pihenés!

Az egyéves születésnapi eseménysorozat utolsó hete a feltöltődés és kikapcsolódás jegyében telik a budai élményközpontban. Szeptember 17-én 10:00 órakor, a simogató őszi napsugarak ölelésében, Nagy Anna, a YogaSecrets alapítójának közreműködésével, rooftop jóga várja az érdeklődőket. Hozd magaddal a jógamatracod is!

Az ünneplésből természetesen az Etele Plaza egyik leginnovatívabb szolgáltatása sem maradhat ki, a bevásárlóközpont mozihéttel zárja a születésnapi hónapot, ahol a programot maguk a látogatók állíthatják össze. Szavazz kedvenc filmedre az Etele közösségimédia-felületein, és fedezd fel a mozizás új világát, az ETELE Cinema Dolby Atmos és 7.1 hangrendszerekkel, 4K lézer vetítési technológiával és pixelvezérelt fénytechnikával ellátott termeiben!

Részletes program és a nyereményjátékokkal kapcsolatos minden további információ megtalálható az Etele Plaza weboldalán és az Etele App-on belül: 
https://eteleplaza.hu/hirek/1-eves-az-etele-plaza/

 

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .