Divat

Dresszkód: Katti Zoób

Kultúra-iparművészet-kiállítás

Zoób Kati öltözetei a Ráth-villában, MTI/Kovács Tamás

Kép 1 / 5

Budapest, 2022. január 21.

Nemcsak a kifutók világa az övé: a mindennapok divatja szintén foglalkoztatja Zoób Kati divattervezőt, akinek színes, izgalmas munkáiból nyílik január második felében időszaki kiállítás a Ráth-villában. A Dresszkód: Katti Zoób – amelynek kurátora Horváth Hilda művészettörténész – március közepéig lesz látható a Városligeti fasorban. A kiállításhoz tárlatvezetés, divatnap, workshopok, kerekasztal-beszélgetések, filmes és színházi kulisszatitkok is kapcsolódnak.

Zoób Kati öltözetei január második felétől lesznek láthatók az Iparművészeti Múzeum A mi szecessziónk című állandó kiállításával közösen a budapesti Ráth György-villa termeiben. A divattervező ruhakölteményei mellett Zsolnay kerámiák ihlette Zoób Kati-ékszerek is láthatók lesznek – tájékoztatta az Iparművészeti Múzeum az MTI-t.

A Ráth-villában még látható a Körforgásban: Romani Design című tárlat, a kortárs iparművészek adventi dekorációi január 2-ig díszítik a villa termeit.

Az Iparművészeti Múzeum gyűjteményéből ősszel nyílt Terítéken című luxuskerámia-válogatás a nagy érdeklődés miatt három hónappal tovább, április 3-ig lesz látogatható a Vajdahunyad várában. A tárlat iparművészeti tárgyakon keresztül mutatja be a vadászat hagyományát.

(MTI/vrzs \ brr)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .