Divat

Dolce & Gabbana 54-es méretig

A nőies érzékiség minden formája

Tobias Bayer / TextilWirtschaft

A milánói Dolce & Gabbana luxusmárka nagy újításra szánta el magát, és a jövőben már a Plus-Size kategóriában is kínálja ruháit. Elsőként a 2019/20-as kora őszi kollekció tagjai lesznek kaphatók a designermárka üzleteiben. 

A kínálat egész pontosan az olasz mértezés szerinti 54-es méretig terjed. „A Dolce & Gabbana kezdetektől fogva szereti a nőies érzékiséget. Minden formájában és kifejezésében”, mondja Domenico Dolce és Stefano Gabbana.

A szépség nem ruhaméret kérdése, hanem a lélek, a beállítódás és a bátorság ismérve, amely egy nőt igazán egyedülivé és különlegessé tud tenni. Ez a szépség a maga totalitásában.

 

 

Dolce & Gabbana: Divat 54-es méretig 

A luxusmárka most már a nagyobb méretosztályban is kínálja ruháit: ezekkel a képekkel prezentálja a Dolce & Gabbana a méretek kibővítését.

A Dolce & Gabbana erősíti elkötelezettségét a tolerancia és az inklúzió iránt. A designermárka a kritikák kereszttüzébe került a kínai televízióban sugárzott egyik reklámfilmje miatt, amelyet sok megfigyelő érzéketlennek, egyes részleteiben pedig egyenesen rasszistának minősített. Mindkét ruhatervező elnézést kért, és az eset óta mindent elkövet annak érdekében, hogy visszanyerje ügyfelei bizalmát.

A luxusmárka, amely az utóbbi időben erőteljesebben kívánja megszólítani a fiatal generációt, s ennek érdekében influenszereket is meghívott divatbemutatóira, ismét az olasz szabászmesterség erényeit állítja előtérbe, és újra több hirdetést helyez el a nyomtatott sajtóban.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás