Divattrendek 2017. ősz: Férfi-felsőruházat

Az erősebb nem öltözetének megújulása jól forgalmazható választékot eredményez

Nyugalom a köbön

Keménynek bizonyult a nemrég lezárult őszi szezon. Mint mindig, most is érdemes átgondolni, mi volt jó, és min kell javítani. A férfiruházat új stratégiákat dolgoz ki a következő szezon felépítésére, a darabszám növelésére és a stílusvilágok kialakítására.

Ready

CSUPA AKTIVITÁS

A fajsúlyos casual megjelenés első számú inspirációs forrása a sport, az utcai és felsőruházati összeállításokat technikai anyagok uralják. Egyértelműen hangsúlyosak a színblokkok és a logók, a nadrágokon és farmereken erőteljesen megmutatkozik a tréningnadrág-vonal. Minden termékcsoportban megtalálhatók a rugalmasan táguló anyagok. A kényelem mindent visz.

Relax

CSUPA NYUGALOM

Minden a puhaságnak van alárendelve. Főleg a mindennapi és a formális megjelenés között hidat verő összeállításoknál, amelyek ennek köszönhetően új, jól forgalmazható potenciált jelentenek. Az anyagok és a sziluettek nyugalmat sugároznak. Laza, visszapöndörödő szélű kötött pulóverek visznek életet az üzleti megjelenés alapkészletébe, akárcsak a menő gyapjúnadrágok és a kapucnis pulóverek. A megjelenés extra könnyed.

Retro

JÓL ÖLTÖZTET

Mégsem merev. A jól jövedelmező formális ruházatnak a korábbi korszakok adnak új lendületet. A 60-as és a 70-es évek hangulatát idéző kockák és nosztalgikus gyapjúfelületek a nadrágok, mellények, zakók és télikabátok elengedhetetlen alkotóelemeivé válnak. Az érett, jól átgondolt termékcsoportok régóta esedékes változatosságot visznek a standard alapválasztékba.

Real

VISELTES

Egy a lényeg: a ruha ne tűnjön se túl tisztának, se túl rendesnek. Itt minden a sportruházatról szól. A farmer uralja a képet, amelynek elmaradhatatlan partnerei a testes kötött darabok és a kárómintás ingek. A szabadidődivat eladási darabszámait növelik a munkaruházati és a grunge stílusból nyert inspirációk. Az összképet bakancsok, táskák és nyers sálak teszik teljessé. Ha rusztikus, akkor legyen igazán az, nincs szükség félmegoldásokra.

TextilWirtschaf

Oldal tetejére