Divattrendek 2017. nyár: Női ruházat

Itt az ideje megismerkedni a következő tavasz főbb irányzataival

Csupaszín vidámság

Ha a divat beszélni tudna, valami ilyesmit mondana: Idenézzetek! Új vagyok. Cool és vidám. Az erős minták és színek láttán szavakra valóban semmi szükség.

MÓKÁS

Légy nyitott! Tavasszal egyértelművé vált, hogy divatos csipke nélkül nem élet az élet. A divat színesre és dekoratívra vált, egy-egy öltözeten belül a legkülönbözőbb minták is jól megférnek egymással. Újra megjelennek a csíkos passzék. A jelszó: adj egy csipetnyi Guccihoz a megszokottól eltérő elemeket, és a választék máris figyelmet kelt.

NYUGODT

Lazíts! Nem mindenki szereti a mosott hatást, ellentéteként hát megjelenik a sima, egyszerű stílus. Cool és igen kifejező, amiben nagy szerepet játszanak az új arányok. Az eredmény egyszerre laza, elegáns, tiszta és hatásos. A témában egymásba fonódnak a stílusirányzatok, az anyagok hol lágyan omlanak, hol jó tartásúak. Csak hogy a dolog ne váljon unalmassá.

SPORTOS

Maradj mozgékony! Sneakers, sportszerelésre hajazó nadrág, tiszta kontrasztok a felsőn – mint látható, az aktív sport beszivárgott a divat világába, újszerűen hatnak a sima alapanyagok és a letisztult vonalak. Az eredmény azonban korántsem nyugodt: az öltözékek kifejezetten dinamikusak.

TextilWirtschaft

Oldal tetejére