Divattrendek 2017. nyár: Férfiruházat

Négy új irányzat, amelytől lendületet kaphatnak az eladások

Egyszerre rugalmas és laza

SPORTOS

AKTÍV KERESKEDELEM – A casual ruházat sportosabbá válik, de nem mindenáron törekszenek erre. A jól eladható modellek a minőségükkel tűnnek ki, a techno anyagok leginkább az utcai felsőruházat terén állnak nyerésre. A streccshatást nélkülöző denim szinte elképzelhetetlen, a sneakerből pedig mostanra igazi stílusszimbólum vált.

KONTÚROS

TESTHEZ ÁLLÓBB SZABÁS – Ez kevésbé karcsúbb, inkább karakteresebb, hangsúlyosabb. Az öltönyökhöz viselt ingek helyébe sima, hosszú ujjú pólók és kötött felsők lépnek, a szuperkönnyű blézerekhez laza, derékban húzott nadrág dukál. Az ingek csíkozása olyan, mintha vonalzóval húzták volna meg, ami egy új irányzat kezdetét jelzi. Remélhetőleg ettől még további lendületet kap az építőkocka-rendszerű értékesítés.

ERŐTELJES

KORSZERŰEN PROVOKATÍV – Ez a stílus újabb lökést ad a casual ruházatnak. Az új irányt a lezser urbánus stílusok mutatják. A pilótadzsekik, a puha joggingok és a nyomott mintás felsők már nem csak a fiataloknak készülnek. A felnőtteknek létrehozott Young Fashion divatos, dinamikus terület – azoknak szól, akik a szabadidejükben kellemesen akarják magukat érezni.

SOFT

TÁGABB MOZGÁSTERÜLET – A határok kitolódnak, ami a formális és a laza öltözetekre egyaránt érvényes. Az ingek és a zakók kissé mosott hatásúak, a jól szabott ingeket laza kötött pólók és dzsörzé felsők váltják fel. Minden decens és kissé fakó színű, sok a világoskék, a világosszürke és a világoszöld, a fehér nem rúg labdába. Az összhang tökéletes.

TextilWirtschaft

Oldal tetejére