Divattrendek 2016. tavasz-nyár: Női divat

A teljes női-, férfi, fehérnemű- és harisnya- trendanyag képekkel, kollekció-ismertetőkkel a 2015. 5-6. számban, 2015. augusztusban jelent meg. A 2016. őszi-téli ruházati trendekkel foglalkozó szám megjelenésének dátuma: 2016. február 8.

A linkre kattintva lehet előfizetni az újságra. Az egyéves előfizetés: 7500 ft + 375 Ft ÁFA.

2016: Stílusos összhang

A 2016. tavaszi–nyári szezon legnagyobb kihívása, miként teremthető meg a stílusos összhang. A sziluettek választéka kiszélesedik, meg kell mutatni a vásárlóknak, mit hogy lehet kombinálni. A szóba jövő ruhadarabok kifejezetten jellegzetesek lesznek, így új megjelenést hoznak magukkal – érdemes lesz kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket.

Légies női divat 2016

A nyugodt, letisztult, egyszerűségre törekvő irányzat fehérhez közeli, púder- és drágakőárnyalatait erőteljes kékek frissítik fel. Egyenes vonalak és egyszer részletek uralják, ha némi minta megjelenik, az biztos, hogy a klasszikusok egyike. Az alapanyag mindig egyszínű és vasalt, a ruhadarabok végre ismét teret nyitnak a kosztümnek. Újdonságként megjelenik a bő, férfias blézer és annak kimonószabású párja.

2016 női divat: a meleg földszínek

Az érzéki, meleg és játékos irányzat casual, mégis kissé romantikus a hippi hatásoknak köszönhetően. Bár a gyarmati időket idézi, mégis városias. A sok denim mellett dominálnak a natúr árnyalatok, az égetett színek és az újfajta keki. Még az elegánsabb öltözékeken is feltűnik a makramé, a velúrbőr és rojtozás.

(TextilWirtschaft)

Oldal tetejére