Divattrendek 2016. tavasz-nyár: Férfi divat

Divat – Férfiruházati trendek, márkák, szériák – divatpiaci előzetes 2016. tavasz A teljes női-, férfi, fehérnemű- és harisnya- trendanyag képekkel, kollekció-ismertetőkkel a 2015. 5-6. számban, 2015. augusztusban jelent meg.

A linkre kattintva lehet előfizetni az újságra. Az egyéves előfizetés: 7500 ft + 375 Ft ÁFA.

Sportos és vágykeltő férfi divat

A szabásvonal sportos irányt vesz, határokat döntve és hidakat építve a kollekciókban annak érdekében, hogy a megjelenés jelentőségteljessé, vágykeltővé, újszerűvé váljon. A középpontban mindig a divatos megjelenés és a jól forgalmazhatóság áll.

Márkák, szériák 2016. tavasz-nyári férfidivat

Alberto – A nadrágspecialista új Bike-összeállítással rukkol elő, amely nemcsak a technológiával és funkcionalitással szembeni igényeket elégíti ki, hanem divatos is. Innovatív, magasra vágott ülő- és gumírozott övrészével, rugalmas szövetével optimálisan alkalmazkodik a kerékpáros mozgásához. A vízálló, szennyeződést lepergető ecorepel® bevonat révén kényelmes és tökéletes száraz lehet a kerékpártúra. Az övész csúszásgátló sávja megakadályozza a kerékpáros pólójának kicsúszását. A fényvisszaverő csíkok, feliratok és a stilizált bicikli éjjel-nappal biztonságosabbá teszi a kerékpározást.

atelier torino – A férfiruhagyártó új szlogenje: Feel Italia. Újdonsága a félünnepélyes, hat modellből álló Atelier Torino Gala kollekció, amely a fiatal vásárlóknak kínál olyan öltönyöket, összeállításokat, amelyeket például esküvői tanúk is viselhetnek. A nagyon jó ár-érték arányú, minőségi, olasz termékek tiszta gyapjúból, 3D gyapjú/streccs anyagból vagy Super 130-as és Super 140-es összeállításban készülnek. Színek: fekete, tengerkék feketével, Nápoly-kék, eszpresszó, latte macchiato. A divatos struktúrák és a kissé csillogó felületek megfelelnek az alkalmi és üzleti igényeknek is. A szegmensben kizárólag Slim és Drop 8 fazonok vannak, pl. hegyes vonalú, bilétás és hajtókás zsebes kiszerelésben. A gyártó a Gala-modelleket októbertől szállítja.

Green Coast – A sportos, mégis elegáns férfiruházat középpontjában a minőség, a részletek és az olasz tradíciók állnak. Alapkövetelmény: minőségi öltözék minden alkalomra dinamikus, elegáns férfiaknak. Az övek, a kötöttáru, az ingek és a cipők kreatív, speciális csomagolást kapnak. Minden termék különleges címkékkel kerül forgalomba, mely garancia a dizájn és a minőség kiválóságára.

Daniel Hechter – Az egyik felsőkategóriás üzleti öltöny gallérja rövidebb, a reverje/fazonrésze pedig hosszabb lesz. A zakó ujja és vállrésze keskeny, így az összkép még természetesebb, lekerekítettebb. A rendkívül könnyű anyag, a karcsú, 38-as lépéshosszú öltönynadrág a kényelem és a modern megjelenés záloga.

Fynch-Hatton – A márka tovább bővíti Tailored-Fit kínálatát, amely a jól bevált Casual-Fit karcsúsítottabb alternatívája. Ez a stílus szűkebb (108 cm helyett 102 cm-es) derékbősége mellett karcsúbb rétegformátumával, kisebb mellzsebével és keskenyebb gombsorával hívja fel magára a figyelmet. Az összeállítás további újdonsága a jól ismert legombolható gallér mellett egy kisméretű Kent.

Maerz Muenchen – Az átgondolt, kényelmes casual-világban és az időszerű, sportos stílusban hiszünk, amelyet a golf és a tenisz inspirált. Ezt tiszta, friss színekkel párosítjuk, amelyeket most számos vásárló keres. A rózsaszínt, a mentát és a türkizt semleges, gitt és szürke árnyalatokkal ötvözzük. A melanzs rendkívül fontos. Újak a finom pamutmodellek, a dzsörzé zakók és mellények, emellett több pulóvert és hosszú ujjú pólót kínálunk a sportosság és könnyedség jegyében. (Katja Beibl ügyvezető igazgató)

(TextilWirtschaft)

Oldal tetejére