Divattrendek 2016. tavasz-nyár: Cipő- és táskadivat

A teljes cipő- és táska trendanyag képekkel, kollekció-ismertetőkkel a 2015. 07. számban, 2015. szeptemberben jelent meg.A 2016. őszi-téli cipő- és táskatrendekkel foglalkozó szám megjelenésének dátuma: 2016. március 11.

A linkre kattintva lehet előfizetni az újságra. Az egyéves előfizetés: 7500 ft + 375 Ft ÁFA.

A sportos stílus mindent elural, a sneaker, a fűzős és a spárgatalpú cipő igazi húzómodellé válik mind a férfi, mind a női választékon belül. Ami a vásárlók kedvenc táskamodelljeit illeti, változatlanul vezet a hátizsák, a szatyorfazon és a kistáska. A lezser daraboké a főszerep, igaz, a kivitel finomodik, színesebbé, igényesebbé válik.

Szellős

A szezont új áramlatok lengik át, ami világos, könnyű és nyugodt összképet eredményez. Az irányzatot fényesített alapanyagok, ápolt felületek, letisztult vonalak és egyszerű vonalvezetés jellemzi. A férfiaknál kontúrosabb az összkép, a nőknél érzéki anyagok és légies sziluettek jelennek meg.

Friss

A víz kéksége lépten-nyomon felbukkan, különböző divatvilágokat kapcsol össze, minden öltözékben jelen van. A kék nem tolakszik, csak önmagát hozza a vízszíntől a sötétkékig. A denim is megmarad egyszerű alapanyagnak, vagy ötletként szolgál valami máshoz. Újra hódít a tengerészkék is, amely a hatvanas években oly népszerű volt.

Tüzes

A lendületről az életvidám, hetvenes éveket idéző stílus és a bohém jelleg gondoskodik, a gazdag színvilág pezsgésbe hozza a velúrbőr, a rojtos és a pomponos modelleket, és életet lehet a selyemnyomatokba és jacquardokba. A temperamentum átterjed a lábakra is: a magas talpú cipőkben forró talajon is biztos a járás.

Nyugodt

Az alapot a földszínek, a keki és a mocsárárnyalatok adják. A praktikus részletekkel ellátott modellek nyers, rusztikus pamutból és markáns bőrből készülnek. A perforált és kivágott high-tech alapanyagok funkcionálisak és futurisztikusak, puhák és könnyen kezelhetőek.

(TextilWirtschaft)

Oldal tetejére