Divat

Hírességek rendkívüli estélyi ruhákban a Met Gálán

MET GÁLA 2018

A Metropolitan Modern Művészetek Múzeumában az évente megrendezett aktuális divatkiállítás kezdetén a megnyitót hatalmas, a múzeum divatgyűjteményének javára tartott jótékonysági gálával ünneplik. A kiállítás témája egyúttal a gála mottója is. És a luxusmárkák a rendezvény alkalmából igyekeznek a lehető legnagyobb hírességeket a legrendkívülibb estélyi ruhákban a vörös szőnyegre állítani.

Met Gála: Gucci

© GUCCI

Kép 1 / 7

237243-detailp

Idén a kiállítás címe „Szent testek: a divat és a katolikus fantázia”. Ennek megfelelően kereszteket és püspöki süvegeket láthattak a látogatók mindenfelé és kiegészítőkként kegytárgyak sorát.

Met Gála: Saint Laurent

©Saint Laurent

Kép 1 / 7

237261-detailp

Nem csak a divat összes nagy kreatív személyisége, mint Alessandro Michele, Marc Jacobs, Jeremy Scott és Tommy Hilfiger használták ki a lehetőséget, hogy kifejezetten erre az estére tervezett modellekben hírességeket küldjenek a kifutóra. Az estély mindegyik nagy luxusmárka számára is – a Balmaintól a Pradán át a Saint Laurentig – lehetőséget adott kreativitásának bizonyítására.

Met Gála: Tommy Hilfiger

© Tommy Hilfiger

Kép 1 / 11

237272-detailp

Egyedül a Tommy Hilfiger, amely már negyedik éve a H&M vendégeként vett részt a Met Gálán, nem tartozott a luxus márkák közé. Tavaly rajta kívül még a Topshop is jelen volt, amely azonban idén már nem jött el. A H&M élve a lehetőséggel olyan négy komplett öltözékből álló elegáns kollekciót mutatott be, amelyet online és a cég new yorki exkluzív üzletében, a 5th Avenue-n lehet megvásárolni.

Met Gála: H&M

© H&M

Kép 1 / 7

237252-detailp

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás 

 

 

Szóljon hozzá

Oldal tetejére