Business

Divat helyett WC-papír és pálinka 

Tegnapi hír, több portálon is olvastam róla: A kampánnyal a vállalkozói család a divat-kiskereskedők, az élelmiszerboltok és a drogériák érthetetlen egyenlőtlen bánásmódjára kívánja felhívni a figyelmet.

Blume-Jundt_Klorpapier-Flagship_SocialMedia_a2c2fcc6-8a72-4b3f-bd33-461507a3edf3_480x480 (2)

ÚJ NYITÁS!!!  Újra nyitás március 19-én, pénteken 11 órakor!

Egy 130 éve üzemelő német divatház üzemeltetője WC-papír zászlóshajó üzletet nyit pénteken.

„Az elmúlt évben cégünk folyamatosan alkalmazkodott a változó piaci viszonyokhoz. Sokat tanultunk és még mindig tanulunk. Úgy tűnik, vannak olyan termékpaletták és üzleti modellek, amelyek epidemiológiailag kevésbé veszélyesek az ügyfelekre, mint mások. Az elmúlt hónapokban végzett empirikus tanulmányaink arra a felismerésre vezettek bennünket, hogy az élelmiszerek és a drogériák értékesítése valószínűleg nem segíti a vírus terjedését”

nyilatkozta a tulajdonos.

Nem tudjuk megérteni és elfogadni, hogy az élelmiszer-kereskedelemben a fertőzés kockázata alacsonyabb, mint a divat-kereskedelemben. Élelmiszerboltok esetében több ember tartózkodhat egyszerre az üzletben, és még az elérhetőségeiket sem kell rögzíteni. Az 1300 m²-es divatházban 32 ember vásárolhat egyszerre, az elérhetőségüket rögzíteni kell. A 360 m²-es WC-papírüzletben egyszerre 36 ember tartózkodhat, akiknek nem kell megadniuk elérhetőségüket.

Az új bolt nem élelmiszer jellegű akcióterületén tavaszi divatot árulnak. Az egyik bejáratnál 360m² területet választottak el a divatháztól, ott található a WC-papír tároló. A tulajdonos megváltoztatta a besorolását is a divatárusítás mellett drogériák és élelmiszerek árusítására. Aprólékos figyelmet fordított a hivatalos előírások betartására, számítva arra, hogy a közrendészeti hivatal megvizsgálja a WC-papír boltot, de biztosak abban, hogy minden rendben van.

„Ezért csak WC-papír, fertőtlenítőszerek, tészta, kávé, csokoládé és snapsz árusítására szorítkozunk. 

Ebben a biztonságos aurában tavaszi divatot kínálunk nem élelmiszer jellegű promóciós területeinken, amelyek azonban csak alárendelt szerepet játszanak üzleti tervünkben (a kínálat 40% -a). A fő szabály – csak a készlet erejéig érvényes, és csak kereskedelmi mennyiségben áll rendelkezésre.

A tulajdonos szerint az akció bejelentése a vállalat honlapján, a Facebookon és az Instagramon óriási érdeklődést váltott ki. A reakciók kivétel nélkül pozitívak. A kampány a média részéről is nagy érdeklődést váltott ki.

Ha többet szeretnél tudni, nézd meg a https://www.blum-jundt.de/ oldalt.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .