Divat

DIVAT A SÁRGA

FÉRFIRUHÁK: Az őszi szezon slágerei

Sebastian Wolf/ TextilWirtschaft

A felsőruházat területén tapasztalhatták a legnagyobb értékesítési gondokat az elmúlt néhány szezonban. Az idei őszi idény kezdetén pedig nagy meglepetésre sok kereskedő csaknem örömmámorban úszik. Új színek erőteljesen pörgetik fel a korábban gyengélkedő dzseki értékesítést – a könnyű pehelykabáttól a parkáig. A divatot követő férfiak körében leginkább a sárga szín a meghatározó.

A férfiruházat területén jelenleg legjobban eladható termékek iránt érdeklődő kérdésünkre a kereskedők azonnal vágják a választ. „A színes! Leginkább a sárga dzsekik”,  ezt halljuk  Itzehoe-ban a Behrens&Haltermann üzletében, a Mensingnél Bottropban és a Pollozeknél Pfarrkirchenben is. A férfiak nagyon szívesen választanak új, divatos darabokat és ez megmutatkozik abban is, hogy bátran nyúlnak a színes modellekhez.  Míg a sárga a női ruházatban már széles körben, erőteljesen jelen van, a férfiak csak követik ezt a trendet – leginkább a felsőruházat területén.

Az ősz top-terméke a sárga felsőruházat

1 Tom Tailor Denim

A sárga szín mostani térnyerése sokféle formában megmutatkozik. A korábban élénk színeket nem viselőknél sárga kontrasztként jelenik meg – a belső bélésen vagy külső díszítőelemként. A bátrabbak számára több színből álló modelleket vagy halványabb sárga árnyalatokat kínálnak. A divatot legjobban követő réteg pedig a tiszta sárga dzsekiket választja, mégpedig rikító árnyalatokban. Ilyen modellek leginkább az örök sláger vékony pehely és steppelt kabátok, valamint a könnyű parka fazonok között találhatók.  De a fiatalabb fogyasztók körében a vastagabb bélelt fazonok is egyre népszerűbbek.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás
Oldal tetejére