Business

Disney Home

Alighanem ölünkbe hullott a szerencse. Nem csupán véletlenül, s talán nem is teljesen érdemtelenül történt meg, hogy Kelet-Közép-Európa hat országában mi lettünk a Disney lakástextil termékeinek forgalmazói. De mi most nem csupán a hírt szeretnénk megosztani kedves partnereinkkel, hanem magát a szerencsét. Laguna Lakástextil Kft.

laguna-lakastextil-walt-disney laguna-lakastextil-walt-disney

Történt, hogy a Disney berkeiben nagytakarítást szerveztek, és a gyártás jogát világszerte négy gyárra korlátozták. Közülük egyik, Európa térképe fölé hajolva, ránk gondolt a térségünkre vonatkozó kizárólagossággal kapcsolatban. Amikor megkaptuk a felajánlást, akkor a csodálkozásunk közepette csak egy dologban voltunk biztosak: nem nagyon szokás, és nem is nagyon illik egy ilyen lehetőséget visszautasítani. Főleg úgy, hogy a mi kereskedelmi partnereink üzleteiben nagyon jó helye lehetne ezeknek a színvonalas termékeknek, és így nem vagyunk kénytelenek a végső vásárlókat közvetlenül megszólítani. Sőt, ezáltal felfrissül, új impulzusokat kap, egy még magasabb bizalmi szintre emelkedik a sokéves együttműködésünk.

A korszellem követelményeinek megfelelően újragondolt Disney lakástextilek forgalmazásának jogosultságáról van szó. A kínálatban párnahuzatok, szőnyegek, ágynemű huzatok, függönyök és készfüggönyök szerepelnek. A világszerte ismert motívumok hagyományos báját tiszteletben tartó iparművészi beavatkozás a letisztultság és az elegancia irányába hatott, frissességet kölcsönözve a mindig aktuális rajzfilmfiguráknak. A felhasznált alapanyagok jó minősége alapkövetelmény. A jogtiszta termékeket a Laguna a már megszokott módon, állandóan raktáron tartja, és ennek megfelelően gondoskodik a gyors szállításról.

laguna-lakastextil-walt-disney laguna-lakastextil-walt-disney

Komáromi Ákos, Laguna Lakástextil Kft.: Walt Disney-t, a múlt század egyik legtehetségesebb emberét azzal az indokkal tanácsolták el első munkahelyéről, hogy nem elég kreatív, nincsenek eredeti ötletei. Mi tagadás, nem szerettünk volna ennyire rövidlátók lenni, amikor véletlenek, és kevésbé véletlenek kerékvágásában, nemrég ölünkbe gurult Miki egérnek és társainak a forgalmazási joga, lakástextilre kivetítve. Lett volna, és van is egyéb tennivalónk, de a világhírű rajzfilmfigurákról oly könnyedséggel távolította el a közhelyszerűség minden gyanúját egy elegáns grafikai ráncfelvarrás, hovatovább, a felkérés is annyira udvarias-megtisztelő volt, hogy most itt vagyunk, ahol. Csinálni kell, reméljük a legjobbakat.

A szerencse inkognitójával nem lehet mit kezdeni, úgy jár-kel közöttünk, hogy nincs felmatricázva, nem írja a homlokán, hogy most jól figyelj. Gyűrűt esetleg hordhat, mint Disney felesége, aki értetlenkedve, hitetlenül nézett a férjére, amikor az letette elé a rajzlapot:

– Mortimer? Ugyan, ne viccelj már velem. 

– Igen, Mortimer egér. A legjobb rajzom. Egyszer majd az egész világ ismerni fogja – tette hozzá a mester a büszkeségtől ragyogva.

– Nem, nem fogják szeretni. A Mortimer maga a komorság, nincs benne semmi elbűvölő, nem való ehhez a bájos figurához. Miért ne lenne a neve egyszerűen csak Miki (Mickey) – érvelt az asszony. Nem kis szerencse, hogy az önbizalomhiányban a legkevésbé sem szenvedő művész, ezúttal hallgatott valakire.

A lebegtető bűbáj nagy titok. Rowling asszonyságot is rendre elutasították, hiába házalt a Harry Potter kéziratával; tíznél is több kiadó ajtót mutatott neki, mondván: ” Wingardium Leviosa, hagyjál minket békén ezzel a reménytelen kotyvalékkal, lebegjél el haza magadnak!” Nem látták benne az x faktort. Elvis Prisley-t visszaküldték kamionosnak: „Ülj vissza a teherautódba, és az majd elvisz.” Lábidegnek nézték a szerencsét.

Amúgy meg, lehet, hogy nem is szorul magyarázatra családi vállakozásunk döntése, hogy nem térünk ki Miki egér elől. Befogadjuk. Laguna Lakástextil Kft.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .