DIOR-Messi-Neymar-PSG-Divatmarketing

Business

A Dior öltözteti Messit és Neymart

KÉT SZEZONRA SZÓLÓ TÁMOGATÁS

Tobias Bayer/ Textilwirtschaft

Kép: Christian Dior // Brett Lloyd. A PSG Diort visel: Kim Jones öltözteti a párizsi csapatot.

A múltban a luxusipar vonakodott a labdarúgástól, és inkább olyan sportokat részesített előnyben, mint a Forma-1 vagy a golf. Ám az e kapcsolattól való félelem elhalványult. A Dior luxusmárka szereli fel Messi és Neymar sztárcsaptát a Paris Saint Germaint. Korábban a Hugo Boss öltöztette a párizsi sztáregyüttest.

A luxusipar belevág a sportszponzorációba is. A Christian Dior Couture márka először öltöztet focicsapatot. Az LVMH csoport leányvállalata partnerséget kötött a francia sorozatbajnok Paris St. Germain PSG-vel. 
A megállapodás újabb bizonyítéka annak, hogy az egykor exkluzivitásáról ismert luxusipar új világok felé nyit. Olyan tervezők égisze alatt, mint Virgil Abloh az LVMH -nál vagy Kim Jones a Diornál, a luxusipar keresi a kapcsolatot az utcai ruházattal, a zenével, a művészettel és a sporttal. Ez magában foglalja a hagyományos sportokat, de az e-szerencsejátékokat is.

A Dior és a PSG közötti szerződés értelmében Kim Jones, a Dior férfi ruhatervezője tervezi a PSG játékosainak ruhatárát a következő két szezonban. A topklub játékosa Lionel Neymar Jr, Kylian Mbappé és újabban Lionel Messi is, aki Barcelonából költözött a Szajnához.

Jones PSG-ruhája a fekete és a tengerészkék árnyalatokat kombinálja. A kollekció formális darabokat, például zakót, inget, nadrágot és szabadidő ruházatot tartalmaz. A casual ruhatár fekete bőrdzsekiből, kötött pulóverből és pólóból áll, mindegyiken hímzett PSG monogrammal. Az ikonikus Dior mintával diszített fekete derbycipő, jacquard nyakkendő és kasmír sál teszi teljessé a megjelenést.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .