Divat

DASH by edesorsi

  • Fotók: Lmaresz Photography        
  • Modell: Csabai Eszter 

A DASH (magyar jelentése “gondolatjel”) az egyszerűségbe csempészett extravaganciáról szól. A márka stílusjegyei finoman megjelennek minden általuk tervezett ékszeren érdekes textúra vagy anyagválasztás formájában, így hangsúlyozva viselőjük egyéniségét. 

“Megunhatatlan számomra azokat az embereket és történeteiket hallgatni, akik azért keresnek meg, mert szeretteiknek személyre szabott ékszert szeretnének készíttetni” – meséli a márka alapítója, Édes Orsi, aki a művészetek iránt való fogékonyságán túl közgazdász végzettségét is kamatoztatja a márka mindennapjainak menedzselése során.  “Hálás vagyok amiért a megrendelőim megbíznak bennem, így az általuk felvázolt főbb pontok mentén, de a márkára jellemző stílusjegyekkel készülhetnek el az ékszerek. Fantasztikus, és hátborzongató érzés olyan kézzelfogható tárgyat alkotni, ami végigkíséri egy másik ember életét!” 

“Februárban, amikor az év eleji kollekciót terveztem, egy hideg, kristályosan csillogó kollekció járt a fejemben. Majd megláttam az egyik ismerősöm dél-amerikai képeit, és tudtam, hogy semmi másra nem vágyom csak vibráló színekre, selymes fonalakra és melegségre. Ez adta az alapötletet az Andes kollekcióhoz, melyben a Machu Picchu hegyeinek formája és a perui szőttesek színei köszönnek vissza.”

A DASH by edesorsi márka 2014-ben indult útjára. A csapat azóta több kivételes tehetségű szakemberrel bővült. Céljuk, hogy minél többen válasszanak  kortárs ékszereket.

2017.tavaszán a Budapest Airport Zrt-vel közös projektjük során felismerték, hogy a vállalati ügyfelek részéről nagy igény mutatkozik magyar designerek által tervezett, vállalati arculatba illeszthető reprezentációs ajándékokra, valamint a céges identitást erősítő alkotásokra. A Budapest Airport esetében konzervatív, megbízhatóságot szimbolizáló design-t álmodtak meg, így a vállalat logójára utaló ékszert terveztek. A rozé – aranybevonat azt a könnyedséget és játékosságot viszi az ékszerbe amit a repülés jelent számukra. A harmadik “szárnyon” megjelenő texturáltság pedig a viszontagságokat jelképezi, melyekkel a reptér minden nap sikeresen dacol.  “Hiszünk benne, hogy egy apró ajándék, vagy éppen egy, a dolgozók által viselt igényes és arculatba illő ékszer megtestesíti a lojalitást és exkluzív megkülönböztető jegyként működhet. Számukra nem csak izgalmas szakmai kihívás, de megtisztelő feladat is kortárs ékszert tervezni a legkiválóbb vállalkozások számára.”

A márka 2018-as tervei között szerepel az Ékszerek Éjszakáján való megjelenés (ahol 2016-ban zsűrizett munkával debütált az alkotó), valamint a kortárs ékszerek megismertetése a reprezentációs ajándékok piacán is.  

További információk és referenciák elérhetőek a www.dashbyedesorsi.com vagy a https://www.facebook.com/dashbyedesorsi/ oldalakon.

(DM)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás 

Szóljon hozzá

Oldal tetejére