Business

Création Gross: A negyedik generáció csatlakozik a vállalathoz

creation-gross-dominik-gross-gardos-agentura
Thomas Steinhart, Dominik Gross, Peter Gross, Ralph Böhm

A 31 éves Dominik Gross, a társtulajdonos Peter Gross fia, azaz a negyedik generáció csatlakozik a Création Gross GmbH & Co. KG-hez.

Az üzleti közgazdász végzettségű szakember Bambergben tanult, majd Hongkongban szerzett mesterdiplomát piaci stratégia és pénzügyek témakörben. Az elmúlt években key account manager pozíciót töltött be a Reckitt Benckiser cégnél Heidelbergben. Ezt megelőzően, tanulmányai alatt a hongkongi s.Oliver Asia Kft-nél az üzleti analitika és kereskedelmi osztályon folytatott szakmai gyakorlatot.

A Création Grossnál először menedzsment gyakornoki programban vesz részt, amelynek keretében megismerkedik a vállalat minden területével. Az a cél, hogy csatlakozzon a vezetőséghez, és átvegye az értékesítés, a termék- és a marketing területeket a régóta hivatalban lévő ügyvezető igazgatótól, Ralph Böhmtől.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Dominik októbertől a vállalatnál fog dolgozni. Ez fontos jele a stabilitásnak és a folyamatosságnak, ami jelentős a mostani időkben

Thomas Steinhart, ügyvezető partner.

Ralph Böhm, ügyvezető igazgató hozzátette:

Dominik Gross döntő módon fogja előmozdítani márkáink nemzetközivé válását az értékesítésben. Háttere ideális előfeltételeket biztosít ehhez.

(Création Gross)

 

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .