Business

CIFF, ILM, OutDoor by ISPO 2023

Szakvásári hírek

 

CIFF (augusztus 10-12.)

ciff-2022-augusztus

Holnap nyit az 59. CIFF. 3 napon át izgalmas márkák, előadások és rendezvények várják a látogatókat. A Koppenhágai Nemzetközi Divatvásár Észak-Európa legnagyobb és legrégebben működő divatvására. Az elmúlt évtizedben a CIFF a nemzetközi divatipar egyik legfontosabb, kétévente megrendezésre kerülő célpontjává vált. Regionális szakvásárból nemzetközi divatközponttá és az iparág irányadó és előremutató márkáinak bemutatójává nőtte ki magát. Az eredményeket a kurátori munka, a kreatív együttműködések és a feltörekvő tervezőtehetségek felkutatására és gondozására irányuló töretlen erőfeszítések egyedülálló keverékével érte el.

A 156. ILM

ilm-2022-szeptember

Az iparág küzd, globálisan továbbra is számos kihívással kell szembenéznünk: pandémia, infláció, energia, ellátási problémák és még sok más – a kiállítási ágazatot továbbra is foglalkoztató kérdések. Azonban a vásárok verhetetlenek. A mi feladatunk, hogy rámutassunk a megoldásokra és a kihívásokra. Az ILM szem előtt tartja a jövőt. Az „előrelépés” szlogen jegyében a már befutott szereplők és az iparág újonnan érkező szereplői találkoznak a Messe Offenbach csarnokaiban. 
TÖBB MEGRENDELÉS, TÖBB KAPCSOLAT, TÖBB TREND, TÖBB OPCIÓ és TÖBB ÜZLET. „Az ILM csapata számára ez a kampányszlogen több szinten is fontos szerepet játszik” – hangsúlyozza Arnd Hinrich Kappe, a Messe Offenbach ügyvezető igazgatója. „Amint azt már márciusban is említettük, az idén az ILM digitalizálására összpontosítunk, és számos újdonságra számíthatnak a látogatók”. Jelenleg az ILM csapata 90%-os kihasználtságról és 250 márka jelentkezéséről számolt be. A vásár PR- és marketingtevékenységekbe fektet, és erőteljesen támogatja márkáit a közösségi média területén.  A Messe Offenbach csapata még a szeptemberi, 156. rendezvény előtt prezentálja az új ILM honlapot.

OutDoor by ISPO 2023

outdoor-by-ispo-2023-sommer

Az OutDoor by ISPO-t 2023. június 4-6. között ismét a müncheni MOC Veranstaltungs- und Ordercenterben rendezik meg összesen négy csarnokban, bemutatótermekben és átriumokban, valamint a Motorworld teljes kültéri területén.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .