Divat

CECIL: eredeti és mindig divatos

Ismerkedjen meg közelebbről a CBR Fashion Group két sikeres márkájával! 2. rész

A CECIL minden darabja kedvenccé válik, mert pont olyan, mint a vásárlói: eredeti, érdeklődő, nyitott és mindig divatos. Ezt a márka az év során tizenkét alkalommal be is bizonyítja. A piac legnagyobb újdonságait teszi elérhetővé annak köszönhetően, hogy a divattrendeket kiemelkedő gyorsasággal illeszti bele az egyes kollekcióiba. Az eredmény pedig – a modern kollekciók, a vonzó anyagminőségek és természetesen a márkára jellemző kiváló fazonok együttese – hónapról hónapra magáért beszél.

A divat szeretete és az a célkitűzés, hogy örömöt szerezzenek a vásárlóknak, megmutatkozik a napi munkában is. A CECIL csapata 1989 óta azon fáradozik, hogy egyre jobb kollekciókat hozzon létre. Ennek eredménye havonta egész Európában több mint 3800 értékesítési ponton tapasztalható. Mindig tükröződik a részletek iránti rendkívüli érzékenység is: a hétköznapi, sportos modellek korszerűek, de nem trendik, nap mint nap megállják a helyüket a stresszes hétköznapokon. Igazi mindennapi viselet ez! A CECIL a magyar piacon 2007 óta van jelen, jelenleg 47 üzletben találkozhatnak vele a vásárlók. A márkát forgalmazó helyek száma folyamatosan nő.

Kapcsolat

Life Concept Kft.  
Berkes Zoltán   
Gebietmanager CEE  
Mobil: 06 20 9 611 811,   
Fax: +36  1 452 7297  
E-mail: berkes@de.street-one.com ,  berkes@cecil.de

Schowroom Budapest   
Fashion Trend Nagykereskedelmi Üzletház 
2040 Budaörs, Gyár u. 2.  
Street One 3.48, Cecil 3.44,

Az 1980-ban Németországban alapított CBR Fashion Group ma a legnagyobb ruházati termékgyártók közé tartozik – elsősorban az irányadó német női divatpiacon, de széleskörű a jelenléte külföldön is. Két jól ismert márkája a Street One és a CECIL. A több mint 1200 dolgozó mindegyike a divat szerelmese, napról napra ők gondoskodnak a cég újabb és újabb sikereiről.   
A Street One és a CECIL a CBR két független, eltérően pozícionált márkája. Évi tizenkét szezonális kollekcióval, 52 egyszeri vagy ismétlődő akcióval, a mintázástól a kiszállításig általában mindössze 90 napos szállítási határidővel képesek arra, hogy a divatbemutatók trendjeit a hétköznapi divat nyelvére fordítsák le. A CBR 19 országban összesen több mint 8300 értékesítési helyre szállít. Ezek közül több mint 2900 a szakkereskedések (áruházak, divatüzletek) száma, és több mint 5400 a több márkát forgalmazó üzlet. A CBR továbbá 16 saját outletet működtet Németországban, Hollandiában, Olaszországban és Svájcban. Az önálló Street One és a CECIL márkaüzletek száma 2013 óta 70-re nőtt. 
A magyar női ruházati piacon a CBR Fashion Group összesen 100 értékesítési pontra szállítja a Street One és a CECIL márkát, köztük 37 softshop és 59 több márkát is forgalmazó üzlet található.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás 

hozzászólás (2)

  1. A leírás alapján nagyon tetszenének a Cecil ruhák.De vajon hol tudom megvásárolni őket?Hol találom meg?Egy bolt címlistát kaphatnék?Köszönettel venném