Business

CCC hírek

Családi pillanatok a Lasockival

City-Leisure-kapszulakollekcio

 

A Lasocki legújabb családi kampánya a hétvégi kényelem és a szeretteinkkel töltött idő fontosságára hívja fel a figyelmet. A City Leisure kapszulakollekció életérzését Caroline Billa Brahe, dán szupermodell közvetíti, bemutatva családi pillanatait. 
A CCC dizájnereinek törekvése egy olyan kollekció létrehozása volt, amely természetes és gyengéd, melegséggel teli, de nem túl édes, azonban egyszerre dinamikus és spontán és a természethez való visszatérés jegyében jött létre. A kiegészítők nyers bőrből, kézzel készültek, a cipők talpa pedig kreppből, illetve egy puha, természetes gumiból áll. A City Leisure a Lasocki értelmezésében annyit tesz, mint a városi élet varázsának harmonikus kombinációja a természet tiszteletben tartásával.  
A City Leisure kínálatában megtalálhatjuk a női, férfi és gyermek darabokat is.

 

Különleges ajánlatokat kínál klubtagjai részére a CCC

ccc-klubkartya

A CCC Klub olyan egyedülálló divatközösség, amely trendekkel és egyedi lehetőségekkel inspirálja tagjait, így mindenki megtalálhatja az egyéni igényeinek megfelelő stílust és termékeket. A leghűségesebb klubtagokat egyedülálló ajánlatok várják – plusz szolgáltatások, kedvezmények és exkluzív eseményekre szóló meghívók.  
A klubhoz való csatlakozás teljesen ingyenes,  mindössze online regisztráció szükséges hozzá, ami a weboldalon vagy mobilalkalmazás segítségével elvégezhető, utóbbi elérhető mind az Android, mind pedig az iOS és Huawei felhasználók számára. A CCC Group fenntarthatósági törekvéseinek megfelelően a tagok elfelejthetik a régimódi, műanyag kártyákat is. 
A klubban regisztrált vásárlásokkal egyre kedvezőbb státuszhoz juthatnak a tagok – a vásárlások mértékétől függően standard, ezüst és arany fokozatot érhetnek el.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .