Divat

Budapest Fashion Week

Tizenhárom designer legújabb kollekciója, fashion video bemutató és gasztronómiai élmény is várja a 22. Budapest Fashion Week közönségét.

Az esemény helyszíne a Városligeti Műjégpálya impozáns díszterme lesz. 
A hazai tervezők mellett idén tavasszal is képviseltetik magukat a nemzetközi divatélet képviselői. Meghívásunkra a Mexikói nagykövetség támogatásával a Közép-Amerikai országból a Monochrome brand legújabb, „Catrinas int he moon” SS2020 nevet viselő kollekciója lesz látható a budapesti kifutón.

Az olasz Feelomena neve már nem ismeretlen a budapesti közönség számára. A minimalista szabásvonalakkal dolgozó divattervező áprilisban nyitja meg első üzletét Torinóban. A designer legújabb kollekcióját a japán harci művészet a Kempo inspirálta, és Budapesten debütál. A Szerbia Fashion Weekkel évek óta sikeres az együttműködésünk –  kölcsönösen biztosítunk lehetőséget arra, hogy egy-egy vendégdesigner bemutathassa kollekcióját Novi Sadon, illetve Budapesten. Ezúttal Bata Spasojevic divattervező az általa alapított INDIVIDUAL márkával érkezik a magyar fővárosba. A designer nemzetközileg is elismert kollekciója szerepelt már többek között a New York Fashion Weeken is.  Federico Paris képzőművész kézzel festett alkotása is felkerült egy ruhára azt üzenve, hogy „Mondhatjuk, hogy a ruhák csak textildarabok, amiken keresztül mi szeretnénk kifejezni magunkat, de rajtuk keresztül lehet közölnivalónk is a világ számára,  -akár egy festménynek a falon.”

Az esemény idei kiemelt együttműködő partnere a helyszínt biztosító Városliget Café – akik ez alkalomból különleges Fashion menüvel készülnek, és a Budapest Fashion Week vendégei részére a divatbemutatók után 15% kedvezmény biztosítanak a vacsora árából.

Ahogyan a Budapest Fashion Week rendszeres látogatói megszokhatták, a bemutatók szünetében sem kell a közönségnek unatkozni. Ezúttal Richweisz Péter Bangkokban élő nemzetközi divatfotós fashion video klipjei lesznek láthatóak, illetve klasszikus kamarazenét hallgathat a közönség.

Program

  • Április 16.kedd:       INFINITY, ELI.B(Italy), MONOCHROME(Mexico)
  • Április 17.szerda:    FEELOMENA(Italy), MISSQ, NEW AGE, ALESKAAERIAL, BATA SPASOJEVIC(Serbia)
  • Április 18.csütörtök: EVETKE, ALEXANDRA VAJDA, LILLY SZETT, BALÁZS ESZTER,CLAUDIO DESSI

Helyszín: Városliget Café – Díszterem (1146 Budapest, Olof Palme sétány 5.)

Kapunyitás: 18.30, a divatbemutatók 19.00 órakor kezdődnek

Belépő ára: 3000ft/nap/fő

Jegyek korlátozott számban az esemény ideje alatt 18.30-tól a helyszínen kaphatóak.

Jegyelővétel: a rendezvény napjain délután 14-16 óráig a helyszínen.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás