Business

Budapest Fashion & Tech Summit: 2019.november 07.

Nemzetközi szakmai konferenciával készül a divathétre a Magyar Divat & Design Ügynökség

Idén novemberben újra megrendezi a Magyar Divat & Design Ügynökség a Budapest Central European Fashion Weeket, amelynek egyik kiemelt eseménye a november 7-én debütáló Budapest Fashion & Tech Summit lesz. A szakmai fórum fő témája a divat és a technológia összekapcsolódása, valamint a fenntarthatóság.

November 7-én nemzetközi szakmai konferencián vehetnek részt a divat iránt érdeklődők: az idén negyedik alkalommal megrendezett Budapest Central European Fashion Week keretében ugyanis idén először egynapos konferenciát is tart a Magyar Divat & Design Ügynökség Budapest Fashion & Tech Summit néven. A szakmai fórumon a divatipart érintő olyan fontos kérdésekről esik majd szó, mint hazai márkák kitörési pontjai a nemzetközi siker felé, a fenntarthatóság, a digitalizáció és az innovatív üzleti megoldások. Az eseménynek a MOME campusa ad majd otthont.

Az érdeklődők neves szakértőkkel találkozhatnak majd,

  • mint az újságíróként végzett Henry Holland, aki több divatlapnál is dolgozott, majd 2008-ban megalapította saját márkáját, a House of Hollandot. Az elmúlt 10 évben olyan márkákkal kollaborált, mint a Levi Strauss & Co, az Umbro, a Primark, vagy a Magnum.
  • Részt vesz a konferencián Mo White, aki az általa vezetett londoni székhelyű Hyperwild-dal innovatív stratégiai tanácsadás és menedzsment szolgáltatást nyújt a piac meghatározó szereplői számára, mint a Netaporter, a Farfetch, a Conde Nast vagy Chaos.
  • Itt lesz Alessandro Carnicella is, aki nemzetközileg elismert a kreatív márkafejlesztés, marketing és kommunikáció területén, főleg a luxus, a divat, illetve a szórakoztatóiparban. Saját vállalkozása, a Brand Partners Group megalapítása előtt olyan világmárkákkal dolgozott együtt, mint a Bugatti, a Ferrari vagy a Lands’ End, az előadásán pedig konkrét esettanulmányokat mutat majd be.

Az ügynökség a Budapest Fashion & Tech Summit szervezőjeként fontosnak tartja a szakmán belüli kommunikációt és információcserét. A hagyományteremtő jelleggel megrendezésre kerülő konferencia célja, hogy Budapest felkerüljön a fenntartható divatfővárosok palettájára és iránymutató szerepet töltsön be a közép-európai régió fenntarthatóbbá tételében.

A Budapest Fashion & Tech Summit kiváló lehetőség mindazoknak, akiket érdekel a divat jövője, a technológiai újdonságok, illetve azok a környezettudatos megoldások, amelyek a jövő divatvilágát jellemzik.

További információ az eseményről, és jegyvásárlás ezen az oldalon érhető el: https://www.facebook.com/events/470646020198517/

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás