Divat

Budapest Central European Fashion Week – Pop-up store üzlet

MDDÜ – Programajánló

A budapesti divathét kollekciói egy üzletben: gardróbfrissítés hazai darabokkal

A budapesti divathét történetében most először egy különálló pop-up store-ban lesznek megvásárolhatóak az őszi-téli szezon darabjai. A rendezvény alkalmából felállított ideiglenes üzlet bámulatos ruhákkal és kiegészítőkkel várja vásárlóit szeptember 10. és 20. között a Fashion Street-en. Az érdeklődők minden nap déltől egészen este 20.00 óráig tekinthetik meg a magyar divattervezők termékeit. 

A Magyar Divat & Design Ügynökség által szervezett Budapest Central European Fashion Week idén egy igazi exkluzív élménnyel készül a divatrajongóknak: első kézből szerezhetik be a 2020-21-es őszi-téli szezon darabjait a Deák Ferenc utca 19. szám alatt kialakított pop-up store-ból. Az ideiglenesen felállított üzlet kínálatában a hazai divatvilág neves márkái kapnak majd helyet.

A látogatók az Elysian, Virag Kerenyi, Maison Marquise, Nini, Nubu, Romani Design, Sentiments Couture, Kata Szegedi, Tomcsanyi, VIKTORIAVARGA, és Zsigmond Dora Menswear ruhái és kiegészítői közül válogathatják össze az őszi-téli ruhatárukat, de kinézhetik a következő táskájukat, ékszerüket, vagy szemüvegüket is, hiszen Babushka Jewelry, Tipton Eyeworks, TAU Budapest, Vengru és Wessely Jewel termékeit is kiállítják.

A pop-up store vevői amellett, hogy a legújabb trendekhez illeszkedő ruhadarabokkal frissíthetik fel gardróbjukat, támogatják a magyar divatipart is. Az üzletben mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek leginkább megfelelő darabot, hiszen az árkategória és stílus tekintetében is igencsak változatosnak ígérkezik.

Az érdeklődők szigorú egészségvédelmi szabályok betartása mellett látogathatják a pop-up store-t: kizárólag maszkban lehet tartózkódni az üzletben, amely egyidejűleg csak korlátozott számban fogad vásárlókat a csoportosulások elkerülése érdekében.

*A Magyar Divat & Design Ügynökség a programot az aktuális hivatalos információk szerint alakítja és a vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartja. *

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás