Business

Heimtextil from 11 – 14 January 2022 is cancelled

Éppen elkészült ez a bejegyzés, amikor megérkezett a Messe Frankfurt értesítése, hogy a 2022. január 11-14. között megrendezésre kerülő Heimtextil elmarad. A Németországban az elmúlt két hétben súlyosbodó járványügyi helyzet és az ezzel kapcsolatos korlátozások miatt a január második hetére tervezett Heimtextilt törölték. 
A Messe Frankfurt az iparággal együttműködve vizsgálja, hogy 2022 nyarán a Techtextil/Texprocess vásárpárral párhuzamosan megrendezhető-e és milyen formában egy új kiállítás.

Biztonságos újraindítás

Néhány hét múlva jelentős nemzetközi részvétellel kezdődik a Heimtextil

 2022.január 11-14. között a Heimtextil a 2G-szabályok szerint nyitja meg kapuit, a Re-Start a biztonságos személyes találkozásokról fog szólni. A vásár átfogó biztonsági és higiéniai koncepciójának köszönhetően minden tekintetben megfelel az állami és szövetségi kormányok hatályos előírásainak. 
Végre új nemzetközi kapcsolatok, inspiráló üzleti találkozók, intenzív kapcsolatépítés – és textilipari innovációk offline megtapasztalása: A személyes, szemtől-szembeni találkozás iránti várakozás nagyobb, mint valaha. A személyes üzleti találkozók mellett a Heimtextil kétéves szünet után történő újraindítása mindenekelőtt azt teszi lehetővé, amit sem a privát bemutatótermek, sem a digitális termékbemutatók nem tudnak biztosítani: a lakástextil ágazat trendjeinek egy központi platformon, Frankfurtban, a helyszínen történő összevont és így hatékony piaci áttekintését.

Idén nem készült nyomtatott trendbook, a fenntarthatóság jegyében online tettek közzé mindent letölthető ill. online böngészhető formában.

A négy fő Heimtextil trend

  • Deep Nature
  • Hyper Nature
  • Beyond Identity
  • Empowered Identity
heimtextil-trend-2022-messe-frankfurt
Beyond Identity
heimtextil-trend-2022-messe-frankfurt
Hyper Nature

 

 

 
heimtextil-trend-2022-messe-frankfurt
Deep Nature
heimtextil-trend-2022-messe-frankfurt
Empowered Identity

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alapinformációk a vásár honlapján találhatók meghttps://heimtextil.messefrankfurt.com/frankfurt/de/programm-events/trends.html

Regisztráció után a modboardok (kollázsok) is letölthetők: https://heimtextil.messefrankfurt.com/frankfurt/de/programme-events/trends/download.html

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .