Divat

BIKETIME

Sport- és városi divat

Pedálbajnokok

sportdivat-2021
BIKETIME

Egyre többen pattannak nyeregbe, ami a mindennapi élethez szükséges öltözékkel szemben támasztott új igényekkel párosul. Immár annak sem kell lemondania a stílusos megjelenésről, aki több funkcionalitásra vágyik. Nagy potenciállal kecsegtető piac. (TextilWirtschaft)

Dinamikus denim

sportdivat-2021
DENIM, dynamisch

Időjárásálló és kényelmes – a nadrágok olyan tulajdonságai, amelyeket minden kerékpáros értékel, még rövidebb túrákon is. Aki már koptatott el nyeregben farmernadrágot, jól tudja, hogy az átlagos farmer csak korlátozottan alkalmas a sokat kerékpározók igényeinek kielégítésére.

Rejtett funkciók

sportdivat-2021
Funktion, versteckt

Legkésőbb akkor, amikor az emberek újra szemtől szemben ülnek majd a megbeszéléseken, a kerékpárosok értékelni fogják az irodai használatra alkalmas összeállítások előnyeit. Olyan termékek ezek, amelyeknek funkcionális megoldásai a legtöbb esetben fel sem tűnnek. Mint például a kissé hosszabb hátú és ujjú dzsekik, amelyek szabadabb mozgást tesznek lehetővé és fényvisszaverők révén biztosítják a jobb láthatóságot.

Jelet adni

sportdivat-2021
Zeichen gesetzt

Rapha tökéletes megtestesítője a kerékpáros közösség eszméjének – az összetartozás megfelelő jelképeként. A kerékpározás iránti elkötelezettségüket azonban a stílust szem előtt tartó amatőrök is kifejezhetik. Például olyan kerékpáros zoknikkal, amelyek egyszerre védik a bokát és a nadrág szegélyét, vagy a még feltűnőbb, napellenzős kerékpáros sapkákkal.

Táskába pakolva

sportdivat-2021
Tasche gepackt

Egy táska, az táska. A vízállósság és a tágasság (nagy méret) alapkövetelménynek számít az ingázóknak szánt kerékpáros táskáknál. Még jobb, ha stílusuk megfelel a városi kerékpározásnak – akár kerékpár nélkül is.

(TextilWirtschaft)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .