Business

Bejelentették az első a Metaverse divathetet

VIRTUÁLIS DIVATHÉT

Jelena Faber/ TextilWirtschaft

Számos vállalat már aktív a Metaverse-ben

A kiállítási naptár valószínűleg tovább bővül: London, New York, Milánó és Párizs után az iparág a Metaverse felé tekint. A Decentraland 3D platform bejelentette, hogy márciusban lesz az első Metaversum divathét. 
A Decentraland az Unxd-vel, egy kurátori digitális kulturális piactérrel működik együtt, amelyet az iparágban úgy ismernek, mint a Dolce & Gabbana első NFT ruhakollekcióját nemrég bemutató céget.

Az első Metaverse divathétre invitál a Decentraland

A DECENTRALAND egy decentralizált 3D virtuális valóság-platform, amely 90 601 virtuális parcellából  áll. A jelenlegi legforróbb ingatlanpiac. A virtuális ingatlanok a Decentralandban NFT-k, amelyeket az Ethereum blokkláncon alapuló Mana kriptopénzzel lehet megvásárolni. Mindkét vállalat a Twitteren a #mvfw2022 hashtag alatt invitálja a designereket, a márkákat és a divatrajongókat, hogy egy héten át pop-up üzleteket, kifutó bemutatókat, afterpartikat és magával ragadó élményeket szervezzenek.

Már számos divatcég is aktívan tevékenykedik a metaversumban. Luxusmárkák, mint a Gucci és a Balenciaga, valamint sportmárkák, mint a Nike és az Adidas, digitális kollekciókkal és együttműködésekkel kísérleteznek olyan online játékcégekkel, mint a Roblox és a Fortnite, avatárokat öltöztetve és NFT-ket árulva.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .