Divat

BCEFW 2023. ősz – az ASALON szemével

Vasárnapra kaptam belépőt a februári BCEFW prezentációira, de sajnos egy váratlan betegség miatt idén mégsem tudtam elmenni, pedig készültem, nagyon kíváncsi voltam, milyenek lesznek, hogyan válik be a megszokott „nagybemutatók” helyett választott prezentációs forma. A BCEFW sajtóanyaga korrekt, rávilágít a döntés, a változtatás okára, de túlzottan tárgyilagos. Hiányoznak a személyes benyomások, a kollekciók értékelése. Igaz kárpótolhatja az olvasókat az 1. és a 2. nap képgalériája. 

Ezért örömmel olvastam Vanyovszky Mária ASALON oldalán megjelent beszámolóit! Mária írása igazolja azt az előzetes elképzelésemet, hogy az új forma – a különböző helyszínekhez való alkalmazkodás jót fog tenni a rendezvénynek, a kihívás megmozgatja a tervezők fantáziáját. Számomra az egyetlen kérdés, hogyan lehetett, hogyan sikerült a helyszínre eljuttatni az üzleti céllal érkező látogatókat, érdekelne, mi volt az ő véleményük az új formáról. Az alábbiakban szeretettel ajánlom, olvassátok el az 1. és 2. nap képekkel illusztrált beszámolóit, szánjatok rá időt, megéri!

„The bests of the bests” – Az évindító divathét legjei – 1. rész

2023.február 08.
Vanyovszki Mária

BCEFW-2023-februar-divatmarketing-asalon
Fotó: HFDA / The Sparkle Content

Először is fontos tisztázni, hogy »a legjobb« mindig szubjektív. Legyen mögötte bármekkora dokumentációval alátámasztott szempontrendszer és szakemberek lelkes hada, attól az még egy adott merítés adott eseménysorának adott hangulatában hozott döntése szerinti »legjobb« címke lesz. 
A témát részleteiben kutatta és kifejtette Barabási-Albert László: A képlet címen megjelent könyvében. 
E mentesítő felvezető által felvértezve fogadjátok szeretettel a hétvége beszámolójának is tekinthető legjobb listámat az idei hazai divathét felhozatalából. TOVÁBB

A legjobban várt show, a legfinomabb martini és további legek – Divathét toplista 2. rész

2023.február 09.
Vanyovszki Mária

A BCEFW divathét négy különböző atmoszférájú helyszíne olyan hátteret teremtett, aminek a lehetőségeit minden tervező kicsit másképp használhatta ki. 
A divat pedig mindig kíváncsi a másságra. 
A szombatot kezdő Pelso lágyan hullámzó printjeihez dizájnolta a Táncszínház lépcsősorát, luxus minőségű, otthoni és szabadidős viseleteivel könnyed indítást adva a divathétnek.

BCEFW-2023-osz
Fotó: HFDA / The Sparkle Content

Pintime Clothing nevéhez hűen a lapos vízpartról az erdős, havas hegyekbe vitt. Menő technikai ruházatával újabb réteget ránk pakolva ábrándozhattunk a barátainkról, akik divathétvége helyett külföldön síelnek vagy snowboardoznak éppen.  TOVÁBB

(DM)

 

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .