Business

A frankfurti divathéttel párhuzamos rendezvényt tervez az ILM

Nemzetközi szakvásár – Németország

A Messe Offenbach júniusban az első frankfurti divathét előnyeit kihasználva saját helyszínt ajánl a cipő- és táskaszakmának. 

Július 6-8. között első alkalommal rendezik meg Frankfurtban a Fashion Week-et, Offenbachban ezzel párhuzamosan első alkalommal szervezik meg a XOD-ot, az Xtra Order Days by ILM-et.

Az az elgondolás, hogy az ILM Nemzetközi Bőripari Vásáron Offenbachban megjelenő  táskagyártóknak és a cipőszakmának külön platformot kínálnak, erősítve a két termékcsoport közötti szimbiózist.

Egyes beszállítók, különösen a cipőgyártók számára meglehetősen korai lehet ez az időpont, mégis indokoltnak tartom egy köztes megrendelés leadására és a személyes találkozásra, tárgyalásra való lehetőség biztosítását

– nyilatkozta Arnd Hinrich Kappe, a Messe Offenbach ügyvezető igazgatója a TextilWirtschaftnak.

Mivel az ILM táskakiállítóinak standjai úgyis egész évben a Messe Offenbach területén állnak, Kappe arra számít, hogy az ILM kiállítóinak 50% -a részt vesz az XOD-ban. A földszintet az új, a cipős beszállítóknak tartanák fenn.

A Messe Offenbach értékesítői jövő héten kezdik az akvizíciót. Háromféle standot kínálnak a kiállítóknak. Párhuzamosan kooperációról egyeztetnek a Messe Frankfurttal. Egy shuttle járat üzemeltetését tervezik, amely 20 percen belül szállítaná Frankfurtból Offenbachba és vissza a beszerzőket.

A következő ILM időpontja március 6-8. Ezzel párhuzamosan lesz Düsseldorfban a Gallery Shoes.

Xtra Order Days: 2021. július 6-8. közötti napokra a Messe Offenbach új vásári koncepciót hirdetett meg. A hagyományos, jól bevált ILM Szakvásár termékkörét az Xtra Order Days keretén belül cipő kategóriával egészíti ki, és a rendezvényt a frankfurti divatvásárral egyidőben rendezi meg. Vonzó programok és izgalmas előadások egészítik ki az eseményt. Exkluzív transzferszolgáltatás köti össze az offenbachi Xtra Order Days-t a frankfurti helyszínnel.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás
Oldal tetejére