Business

Az Igedo lesz a frankfurti vásár licenctulajdonosa

Szakvásári hírek 

A Neonyt mint B2B formátum 2023 januárjától új otthont kap: Düsseldorfba költözik az Areal Böhlerbe, és így az Igedo Company égisze alá kerül, amely a Messe Frankfurt licencvevője. A Messe Frankfurt marad a márka tulajdonosa, és továbbra is felelős a márka irányításáért. Az Igedo a tisztességes divatvásár tervezéséért és megvalósításáért lesz felelős.

„Nagyon örülünk, hogy megnyertük az Igedo céget az együttműködésre” – mondta Olaf Schmidt, a Messe Frankfurt Textiles & Textile Technologies alelnöke. „A Neonyt a legjobb helyen van Düsseldorfban, a know-how és a szakmaiság találkozik az innovatív szellemmel és a következetességgel. A fenntarthatósági közösségben rejlő potenciál továbbra is vitathatatlan, az elmúlt két évben sok minden történt, emiatt a koncepciókat és rendezvényeket érdemes újragondolni – folytatja Schmidt. „Az egyik legnagyobb kihívás az, hogy a fenntartható divatot a kiskereskedelem számára is elérhetővé tegyük, mert a jelenleg létező kollekciók gyakran csak korlátozott célcsoportok számára elérhetőek.”

„Nagyon régóta érdekel a fenntarthatóság témája, de ezt hitelesen kell megvalósítani” – mondta Ulrike Kähler, az Igedo Company ügyvezető igazgatója a TW-nek adott interjúban. (TW)

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .