Business

Az ara Shoes 2022-es tavaszi/nyári termékválaszték-bővítése

A nagy hagyományokra visszatekintő, langenfeldi vállalat a 2022-es tavaszi/nyári szezonkezdet alkalmából bemutatja kicsi, de annál kifinomultabb választékbővítő programját. Ezután cipővásárlás nélkül is meg lehet venni a mosható szandáltalpbetéteket és a népszerű HighSoft cserélhető talpbetéteket. Az ara Shoes ezenkívül kiváló minőségű tornacipő- és teniszzokni-kollekciót is kínál. A kereskedők az illetékes területi képviselőn keresztül vagy a : https://b2b.ara-shoes.de/  oldalon rendelhetik meg a termékeket. A kiszállításra rövid időn belül sor kerül.

A tavaszi/nyári szezonra különböző kivitelekben cserélhető talpbetéttel ellátott, divatos szandálokat mutatott be az ara Shoes. Akár sportos megjelenés, akár elegáns változat, egyszerű vagy díszített, itt mindenki megtalálja a magának valót. A trükk: egy egyszerű kézmozdulattal mostantól új HighSoft talpbetétet lehet a cipőkbe tenni. A természetes frissesség és a higiénia így tovább növeli a kényelmes viselet érzését. A cserélhető talpbetét 30°-on mosható!  
Szín: homok
Ár: beszerzési ár: 10,50 EUR / eladási ár: 24,95 EUR

A HighSoft kifejlesztésénél az volt az alapvető elképzelés, hogy a tornacipők nyújtotta kényelmet és járásérzetet a magassarkú cipőknél és a balerináknál is érvényesítsük. A HighSoft rendkívül kényelmes járásérzetét a kiváló minőségű felső anyag és a puhán kipárnázott fedőtalp ötvözetével érjük el. A népszerű ara HighSoft cserélhető talpbetét az ara Shoes majdnem minden modelljéhez használható és 30°-on mosható.  
Színek: kavics, törtfehér   
Ár: beszerzési ár: 4,95 EUR / eladási ár: 9,95 EUR

Az ara Shoes az ENERGYSTEP tornacipő-kollekció bevezetése alkalmából minden cipősdobozhoz mellékelt egy pár tornacipőzoknit a végfogyasztónak szánt apró kedvességként. A pihe-puha és bőrbarát bambuszanyagból készült térd- és bokazoknik iránti megnövekedett kereslet kisebb unisex kollekció kidolgozására késztette a vállalatot.

2022 tavaszától/nyarától így a tornacipő- és a teniszzoknik mellett az úgynevezett titokzoknik is megtalálhatók lesznek kínálatunkban. Parányi zokni, nagy hatás: a prémium minőségű, bambuszszálas zokni viseletével még puhább és kellemesebb lesz minden lépés. A zoknik típus szerint válogatva, 5-5 párt tartalmazó dobozban kaphatók a következő méretekben: S: 35-38, M: 39-42, L: 43-46, XL: 47-50.  
Különféle színekben  
Ár: beszerzési ár: 9,95 EUR / eladási ár: 19,95 EUR / 5 párat tartalmazó doboz

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .