Divat

Az alkalmi is lehet színes

DIVAT – EZ VÁRHATÓ AZ ÜNNEPI FÉRFIRUHÁZATBAN

André Bangert/ TextilWirtschaft

A kiskereskedelemben jelenleg kissé csendesebb a helyzet, de jövő tavasszal ismét beindulnak a dolgok. Az alkalmi öltözetekről beszélünk. Az öltönyről és minden másról, ami hozzátartozik. Várhatóan tavasszal fog beindulni az üzlet. Ez a téma a kereskedelem és az ipar tennivalóinak élén szerepel. A cél egyértelmű: ott lenni, amikor a dolgok fellendülnek. Fölözz le mindent, ami csak lehetséges.

Az a tény, hogy a magas készlet, a felkészülés nem minden érintettnek volt magától értetődő, az előrendeléseket meredeken felfelé hajtotta. A beszállítók még 2019-hez képest is óriási növekedésről számolhatnak be. Azok vannak a nyertesek között, akik mivel előre látták, jól és időben megtervezték a nyersanyag-beszerzéseiket. De ez nem mindenkinek sikerült, mert a dinamika szinte mindenkit meglepett és felülmúlta a várakozásokat. Tehát lehetett volna több is.

A jelek tehát 2023 tavaszára a felkészülést illetően is nagyon pozitívek. Senki sem akarja a nagyobb eladás lehetőségét elszalasztani, és minden érintett szinte biztos benne, hogy egy újabb ragyogó „partiszezon” várható. A rendezvényhelyszíneket már lefoglalták, mindegyik megtelt. A lehetséges forgalom volumene ezért valószínűleg nem fog csökkenni.

Party Fashion 2023: Így néz ki a férfiak számára

1/9 COOLNESS -Tiger-of-Sweden

A pandémiát követő alkalmi boom hasznos volt az öltönyöknek. A divat magától értetődővé vált. A szín egyre erősebben jelenik meg. Lila, rózsaszín, zöld és minden világos kék és barna szín illik hozzá. A vászon alapanyag biztosítja a könnyedséget. A hozzá tartozó ing többnyire fehér színű. Visszatérnek a modern szmokingalternatívák. És az is megengedett, hogy újra egy kicsit fényesek legyenek. Ismét megjelent az enyhén fényes pamut. A puha derby vagy loafer ismét népszerű választás az ünnepi öltözékekhez. De bárki hordhat sneakert is.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .