Divat

Az 5 legjobb meleget adó ruhadarab

MELEG NŐI RUHÁZAT A TÉLI IDŐSZAKRA

Elke Dieterich és Alexandra von Richthofen/ TextilWirtschaft

Nyitókep: Delicatelove

Az energiaköltségek robbanásszerű növekedése árnyékolja be a jövőt. A „melegítő ruházat” témája minden médiumban jelen van. Az értékesítési kampányok, események és az ezeket a termékeket kínáló kirakatok vonzzák az üzletekbe a vásárlókat. A figyelem középpontjában a felsőruházat, a kötött ruházat és a meleg alsónemű.

Divatvásárlások alkalmával gyakran hallani: „Hogy ne kelljen télen megfagynom…” A hideg napokra való felkészülés virágzó üzlet. Még úgy is, hogy a hőmérő itt-ott még mostanában is késő nyárias hőmérsékleteket mutat.

Az öt legjobb meleget adó viselet 

PUFI

DIVATMARKETING-TEXTILWIRTSCHAFT-WOMENSWEAR-TOPSELLET-2022-TEL
IQ Studio

A hosszútól a rövidig minden jól fogy. Néha egy könnyű pehelykabát, néha egy pufi kabát. A mellény kapucnival vagy anélkül folytatja diadalmenetét. Az átmeneti időben egy vastag pulóverrel, télen inkább belső terekben.

Szőrme

divatmarketing-textilwirtschaft-womenswear-topsellet-2022-tel
Gerry Weber

A plüss és a hosszúszálú szőrmeutánzatok után most a mackókon a sor. Túlméretezett kabátként, derékig érő, cipzáras dzsekiként vagy kényelmes mellényként. Középpontban a törtfehértől a teveszínig a természetes árnyalatok. 

KÖTÖTT

DIVATMARKETING-TEXTILWIRTSCHAFT-WOMENSWEAR-TOPSELLET-2022-TEL
Oui     

Abszolút topseller. A szűk, testhezálló garbóktól a dobozszerű – boxy (https://divatmarketing.com/divatlexikon/), kötött pulóverekig minden, klasszikus kerek nyakú, V- és garbónyakú, világos, természetes árnyalatokban. Kasmírok többféle színben: rózsaszín, lila, palackzöld és narancssárga. Úgy tűnik, hogy a nők most elvetik a vaskos kötöttekkel szembeni fenntartásaikat. Hogy hosszú pulóver, nyitott kardigán vagy kötött kabát egy a lényeg, hogy könnyű legyen.

Kényelmes, puha kiegészítők

DIVATMARKETING-TEXTILWIRTSCHAFT-WOMENSWEAR-TOPSELLET-2022-TEL
FTC

A sapka és a sál nem hiányozhat. A kereskedők jó kiegészítő eladásokról számolnak be. Jó lehetőséget látnak az ujjhegy nélküli kötött kesztyűk (én kalauzkesztyűnek ismerem) értékesítésére is.

Melegítő fehérneműk

DIVATMARKETING-TEXTILWIRTSCHAFT-WOMENSWEAR-TOPSELLET-2022-TEL
Sylvia Speidel

A melegebb ruhadarabok a bodywear-ök között is kelendőek. A frottír anyagból készült hosszú pizsamák mellett a gyapjúkeverékből készült aláöltöző pólók is a keresett termékek közé tartoznak. A nyári bestseller kerékpáros rövidnadrágok a hideg idő beköszöntével egyre nagyobb jelentőségre tesznek szert, mivel a szoknyák és nadrágok alatt láthatatlan védelmet nyújtanak a hideg ellen.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TÉMÁRÓL

DIVATMARKETING-TEXTILWIRTSCHAFT-WOMENSWEAR-TOPSELLET-2022-TEL
Balról: Claudia Wigge (a Mey Women formatervezési vezetője), Christiane Braun (a Hanro termékmenedzsment és formatervezés vezetője), Martina Bandte (a Nina von C. társügyvezetője). (TextilWirtschaft)

 

BODYWEAR ŐSZ/TÉL 2023/24

Milyen hatással van a változó fogyasztói légkör a különböző fehérneműmárkák 2023/24-es őszi/téli kollekcióinak fejlesztésére? A TextilWirtschaft kreatívokkal beszélgetett a merész színekről, a kényelmes alapanyagokról és a hibrid stílusokról. 
https://www.textilwirtschaft.de/business/news/bodywear-hw-202324-wir-spielen-mit-dem-kuschelfaktor-237673

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .