Business

ALBERTO goes Metaverse

Vonzóan progresszív

Szokatlan, innovációra törekvő, mindig egy lépéssel előrébb jár: ami igaz az ALBERTO nadrágjára, az még inkább igaz a vállalatra. Ezt bizonyítja a Metaverse-ben nemrégiben megnyitott digitális online boltjuk is. A mönchengladbachi székhelyű nadrágmárka a földrajzi és fizikai határokat lebontó, de nagyon is valóságos nadrágok új vásárlási élménye mellett középtávon elsősorban egy dologban érdekelt: a közösségeken átívelő élmények kreatív szabadsággal való életre keltésében.

alberto-metaverzum-nadrag

Egyszerűen írja be böngészőjébe a https://play.qs-metaworlds.com/ címet, válasszon ki egy avatárt, és máris beléphet a virtuális ALBERTO online boltba. Ott minden szemszögből és nyugodtan megcsodálhatja a háromdimenziósan megjelenített nadrágokat. Ami tetszik, egy kattintással a kosárba kerül, és első ízben lehet világszerte meg is vásárolni, bármilyen elképzelhető fizetési rendszerrel, azaz a Metaverse elhagyása nélkül. A nadrágot ezután valós időben és a lehető legrövidebb időn belül a vásárló otthonába szállítják. A most induló harmadik vásárlási platform a bolti és digitális kiskereskedelem mellett kezdetben a végfelhasználók számára inspiráló játszótérként szolgál. Ezen kívül az ALBERTO olyan új impulzusokat is remél, amelyben a digitális világban az érzékek még holisztikusabban szólíthatók meg.

Az ALBERTO Metaverse jelenlegi változata azonban csak az első lépés. „Számunkra ez egy izgalmas, még formálható világ, amelyet tovább kell kutatnunk” – magyarázza Marco Lanowy, az ALBERTO ügyvezető igazgatója.

„Az a célunk, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, amely valós időben egyesíti a fizikai és a digitális világot. Egy hely, ahol alkotunk, de mindenekelőtt ahol kölcsönhatásba léphetünk, kibontakoztathatjuk kreativitásunkat és feszegethetjük a határokat.”

A Metaverse verziójának fejlesztése érdekében az ALBERTO ismét összefogott a DePauli AG-val, a divat e-kereskedelem németországi úttörőjével. Ez a vállalat felelős a nadrággyártó online boltjáért is.

„Nagyon várom Renata DePaulival és csapatával a közös úttörőmunkát, és azt, hogy együtt alakíthassuk az internet következő evolúciós szakaszát” – mondta Marco Lanowy. Egyértelmű, hogy az ALBERTO Metaversummal az út elején járunk, és a rendkívül gyors fejlődés ellenére még mindig hosszú út áll előttünk.”

www.alberto-pants.com

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .