Blog

A többtől a jobbig

Hogyan tovább 2022-ben?

A DivatMarketing hír-, üzleti és divatmagazin is egyben. Business és divat kéz a kézben jár nálunk. A divatmarketing.com weboldalon az olvasók éjjel-nappal jól informáltak lehetnek. Licenszpartnerünknél, a TextilWirtschaftnál több mint 30 újságíró és tudósító a világ legfontosabb divatvárosaiból nyújt betekintést a piac eseményeibe. Női és férfiruházat, jeans, alapanyagok, cipők, kiegészítők és bodywear: kiemelten kezeljük a trendeket és divattémákat. B2B vagyunk.

Készítettem tervet, időben elkészült az idei Médiaajánlat

2022-re is megszületett a megállapodás, továbbra is együttműködök a 75 éves TextilWirtschafttal. Megpróbálok lassítani, apróbb lépésekkel haladni. A korábbi statisztikák alapján a weboldalra még emészthető, feldolgozható mennyiségű anyag, cikkmennyiség feltöltését tervezem. 

Nem postáztam decemberben a megszokott előfizetői leveleket sem, nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni be nem tartható ígéretek miatt. Úgy döntöttem, megvárom a februárt, amíg kiderül, lehet, tudok-e tavasszal nyomtatott lapot készíteni. Ettől függően alakulnak a továbbiak.

Folyamatosan olvasom a szerkesztőségbe érkező online és nyomtatott anyagokat, de ezek a lapot, a szakmát illetően további, a jövőre vonatkozó kérdéseket vetnek fel bennem:

Milyen lesz 2022? 

Elég lesz évi 3 oltás? Hány hullám várható még? Lesz még szigorító intézkedés? Lesznek-e új tudású maszkok? Valóban kivégezheti az Omikron a járványt? Vannak-e nyertesei a járványnak? Várható-e az FFP2 maszkok kötelezővé tétele? Továbbra is népszerű célpontjai lesznek a home office cégei a kiberbűnözőknek?    A kereskedelmi márkáknak vagy a fast fashionnak okoz 2022-ben több gondot az ázsiai gyártás? A minimálbér kötelező emelése mennyi nehézséget fog okozni? Fog Magyarországon valaki márkás táskabérletet megvalósítani? Folytatódik, tartós lesz a lezser öltözködés divatja? Hogyan fognak reagálni a vásárlók az elkerülhetetlen áremelésekre? Idén is sok problémát fog okozni az alapanyaghiány? Igényesebbekké válnak a fogyasztók? Lesz igény a minőségi, a drágább divat iránt? Lesznek-e idén Magyarországra – Európába visszatérő gyártók? Marad a sportcipő – sneakerdivat?        Megáll a bérek és a szakképzett munkaerő hiánya 2022-ben? Megőrzik-e idén is pozícióikat a fast fashion márkák? Mekkora veszteségeket fognak elszenvedni a divatcégek a covid miatt? Mennyire fognak teret nyerni a használtruha platformok idén? Mi lesz a sok eladatlan kollekció sorsa? Milyen év vár a divatszakmára? Milyen lesz az idei divat? Működni fog a ruhabérlés Magyarországon? Tényleg divatba jön a second hand? Változik-e a járvány hatására a rendelési rendszer, a ritmus? Változik-e az Ortega-birodalom tevékenysége az új vezetés alatt?  Visszatér idén a sétáló utcák forgalma?  A minimálbér kötelező emelése mennyi nehézséget fog okozni? Ha minden online történik, felhőben tartjuk a tartalmainkat, mi lesz egy hosszabb áramszünet esetén? Jellemző lesz idén is a munkaerőhiány? Magyarországon is nagyot fog hasítani a kinai Shein? Ebben a tempóban folytatódik az e-kereskedelem erősödése? Fogyasztóként vagy munkaadóként fontosabb számunkra a környezetvédelem? Hogyan tudhatjuk meg az igazságot a bőrhelyettesítő – környezetkímélő anyagokról? Mi lesz a tengernyi, eldobott, használt maszkkal?            Növekedni fog idén a körforgásos gazdaság? Mennyire nehezítik az üzleti életet a gazdasági és politikai feszültségek, az idei választás? Mer idén valamelyik nagy márka kiállni az embertelen gyártási körülmények ellen? A digitális vásárok leszek a jövő kiállításai? Mi lesz a nemzetközi vásárokkal? Sok probléma lesz idén is a szállításokkal? A fogyasztók tudják-e, hogy melyik bőrhelyettesítő anyag valóban környezetkímélő? Képes idén az olcsó ázsiai gyártás emberibb körülményeket – jobb feltételeket teremteni? Növekedni fog-e idén a „zöld elköteleződés”, azaz a Magyarországon fenntarthatóan, kiemelt fontossággal, „öko-tudatosan” és környezetkímélően gyártó cégek száma? Valóban növekszik, visszatér a nyomtatott szöveg iránti olvasási kedv? Végül – Mi lesz a DivatMarketinggel?

2022 – DivatMarketing 28. évfolyam. Tarts velünk, légy ott, ahol a SZAKMA lát Téged!

A nyomtatott lap évente kétszer egy magazinban egyesíti a trendeket, a híreket és az üzletet. Minőségi, kifinomult és lényegre törő. Mindazokat célozza meg, akik felső- és alsóruhával, cipőkkel, táskákkal és kiegészítőkkel keresik a pénzüket, és így a kereskedelem számára nélkülözhetetlen eszköze a rendelési körforgásnak. A DivatMarketing a kereskedelmi és ipari döntéshozóknak történő közvetlen postázással, és a kiválasztott szakvásárokon való terjesztéssel megfelelő környezetet biztosít a Te reklámüzenetednek.

Ismét a magyar megrendelők számára a nemzetközi piacon elfogadott áraknál lényegesen kedvezőbb un. magyar árat kalkuláltunk. Ajánlatkérés a http://divatmarketing.hu/mediaajanlat linken, vagy e-mailben info@divatmarketing.com e-mailcímen.

Ha a Te számodra is fontos a lap fennmaradása, bátorítalak, fizess elő az újságra! Ez könnyen megtehető weboldalunkon a https://divatmarketing.com/elofizetes/  linkre kattintva.

2022 – Happy New Year! Maradj egészséges és boldog!

Minden kedves Olvasómnak, partneremnek boldog, eredményes, vírust legyőző 2022-es esztendőt kívánok!

     


        kiadó, főszerkesztő

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .