Divat

2018. tavaszi szezonkezdet – NŐI DIVAT

A több az több. 2018. tavaszi-nyári női divat

Elke Dieterich/ TextilWirtschaft     

Színek, minták, részletek. Az egész piacra, minden termékcsoportra jellemzőek, de leggazdagabban a felsőrészeknél jelennek meg. Sok minden történik, és sok minden meghiúsul. Az izgalmas kinézetű blúzok különösen sikeresek. 

Nemcsak a mandzsettán lévő masnik, a szegélyen megjelenő kis fodrok, a virághímzések, paszpólok keltenek vásárlási kedvet. A különleges mintájú selyemtunika, a növénymintás, vállat szabadon hagyó modellek még hiányoznak a hölgyek ruhatárából. Egyedül a hosszú, valójában egyetlen blézerujj alá el nem férő  trombitaujjat fogadják erős kétkedéssel.

A slágerek közé tartoznak az új ingblúzok is. Hosszú, oversized, tiszta vonalvezetésű, csíkos és hímzett. Vagy épp egy nőies kivágással, nagy masnival. Az új, friss szeleket a pólók szolgáltatják, nagy motívumokkal és különböző feliratokkal. Ezeket a meghatározó darabokat bő blézerekkel kombinálják, sportos stílusban az un.  tréningnadrághoz, vagy egyértelmű ellenpontként gazdagon díszített farmerdzsekihez is viselhetik. A TOP-topok is nagy lehetőségeket kínálnak.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló  Feliratkozás