Smart Textiles Showroom - Foto_Messe Frankfurt, Pietro Sutera

Business

A Techtextil és a Texprocess 2022 az újdonságok széles skálájával készül

2022.június 21-24. között végre ismét megnyílik a Techtextil és a Texprocess kiállítás. Több mint 1000 regisztrált nemzetközi kiállító ígéri új fejlesztései széles skálájának bemutatását minden termék- és alkalmazási területen. Három év szünet után a kiállítók és a látogatók nagyon várják a személyes tapasztalatcserét. 
A  Techtextil és a Texprocess számos kiemelkedő eseményt kínál. A látogatók számára kihagyhatatlan az új nemzetközi start-up terület, a Denim Future Factory, a Walk-in Fórumok és a fenntarthatóságra összpontosító innovációs díjak megtekintése. Rendkívül aktuális témákról, innovatív textilipari újdonságokról és fenntartható megközelítésekről szóló viták és előadások állnak a középpontban.  
A Techtextil és Texprocess látogatói 45 ország több mint 1000 regisztrált kiállítójától globális és vonzó termékkínálatra számíthatnak. Számos közös stand résztvevője és tizenkét nemzetközi ország pavilonja teszi teljessé a kínálatot.  

techtextil-texprocess
  Cutting-Maschine – Foto_Messe Frankfurt, Pietro Sutera
Maschine für Flechttechnik auf der Techtextil – Foto_Messe Frankfurt, Jean-Luc Valentin

 

 

 

 

 

 

 

„A legutóbbi, 2019-es Techtextil és a Texprocess óta a kiállítók rengeteget invesztáltak és most végre bemutathatják új termékeiket és innovációikat az ügyfeleknek, a döntéshozóknak és a nyilvánosságnak”

– magyarázza Michael Jänecke, a Brand Management Technical Textiles & Textile Processing igazgatója.

  • Fókuszban a fenntarthatóság – A Sustainability@Techtextil és a Sustainability@Texprocess keretében a fenntarthatóság témája a Techtextil és a Texprocess minden területét áthatja.
  • A Texprocess idei különleges fénypontja a Denim Future Factory. A 8.0 csarnokban megrendezett különkiállítás a teljes textilipari folyamatláncban mutatja be a gyártás és feldolgozás terén megvalósuló innovációkat, valamint a farmergyártás fenntartható megközelítéseire összpontosít. A látogatók a gyártás minden lépésében – a tervezéstől, a szabáson, a varráson, a kötésen és a hímzésen át a befejezésig, az informatikáig és a logisztikáig – új folyamatokat ismerhetnek meg.
  • A kiállítók és a látogatók a helyszínen, Frankfurtban és virtuálisan is találkozhatnak, egymást kiegészítő formátumokban cserélhetnek információt. Ezek az új érintkezési pontok a következők: Társkereső ajánlatok, kerekasztal-beszélgetések, chatfunkció, 1 az 1 ellenében történő videohívások, digitális menetrendek, konferenciák, panelbeszélgetések vagy vitaindítók. A kiállítói ajánlatok, mint például a webes ülések, élőben vagy igény szerint közvetíthetők. A Messe Frankfurt formátumai, például a konferenciák, igény szerint időzítve is elérhetők. A digitális formátum minden látogató, újságíró és kiállító számára elérhető lesz június 13-tól augusztus 8-ig.
  • Új csarnokelrendezés – A Techtextil és a Texprocess első alkalommal kerül megrendezésre a Messe Frankfurt nyugati területén, a 8., 9., 11. és 12. csarnokban. Ezenkívül a Texprocess földszinti csarnokának elrendezése megkönnyíti a logisztikát a technológiai beszállítók számára. A jövőben a nagy és nehéz gépeket könnyebben lehet a megfelelő standra szállítani.

Minden egy helyen. E két vásárral együtt rendezik meg a Heimtextil Summer Special-t, a lakástextíliák és a lakástextíliák vezető nemzetközi szakvásárát, valamint a D2C Neonyt Lab-ot, egy progresszív trendplatformot, amely a divatot, a fenntarthatóságot és az innovációt kelti életre. A Frankfurti Divathét ugyanebben az időpontban lesz.

A Techtextil, a Texprocess és a Heimtextil, azaz mindhárom rendezvény egy közös jegy megvásárlásával lesz látogatható.

Előfizetés a magazinra Médiaajánló Feliratkozás

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .