Business

A SHOES DÜSSELDORF erősíti piaci pozícióját

Nemzetközi szakvásárok

shoes-duesseldorf-2023-februar-divatmarketing
SHOES Düsseldorf

Belföldről és külföldről egyaránt több volt a látogató. Élénk aktivitás, pozitív hangulat és az új trendek iránti nagyobb nyitottság jellemezte a március 5-7. között zajlott SHOES DÜSSELDORF szakvásárt. A kiállítók és a látogatók egyaránt megerősítik, hogy az iparági rendezvény nem csak a német piac számára fontos. Több nemzetközi látogatót vonzott a vásár, mint az előző évben. A szomszédos országokból érkező vevők mellett (mindenekelőtt a Benelux államokból és Ausztriából), kiskereskedők érkeztek többek között Olaszországból, Kanadából, Palesztinából, Portugáliából, Skandináviából, Törökországból és Ukrajnából is érkeztek Düsseldorfba, hogy leadják megrendeléseiket a 2023/24-es őszi/téli időszakra. Az összesen 590 márkából álló, gondosan összeállított kínálat pozitív visszhangot váltott ki a kiállítók és a látogatók körében is.

MOVE ON: Menj, nézd meg, vásárolj!

A divatos, kiváló minőségű női, férfi és gyermekcipők kínálatán kívül a vásárlók értékelik azt a lehetőséget, hogy a SHOES DÜSSELDORF-on kiegészítő termékeket is találhatnak és rendelhetnek az üzleteik számára. „Feladatunknak tekintjük, hogy ötleteket adjunk a cipőkereskedőknek arra, hogyan tudják üzletüket divatáruval és kiegészítőkkel feldobni” – mondta Ulrike Kähler ügyvezető igazgató. „Mi sem állunk le. Mindig fejlődünk. Azzal a céllal, hogy a kereskedelemnek széles választékot és tökéletes helyszínt kínáljunk a rendeléseikhez, a kommunikációhoz és a kapcsolatépítéshez” – mondja Ulrike Kähler. A sok, nyitott kialakítású stand új márkák felfedezésére invitálja a látogatókat. A vásár médiaeseményei is pozitív visszhangra találtak: mind a trendelőadások, a HDS/L sajtótájékoztató és a HDS/L Junior Award 2023 díj átadása két kreatív tervezőnek a cipővárosból, Pirmasensből.

A SHOES DÜSSELDORF következő rendezvényének időpontja: 2023. augusztus 27-29.

IDŐPONTOK

  • FASHN ROOMS 2023 július 22-24.
  • Showroom Concept 2023 július 20.-24.
  • Neonyt Düsseldorf 2023 július 22. – 24. licensed by Messe Frankfurt Exhibition GmbH
  • SHOES DÜSSELDORF 2023. augusztus 27. – 29.

(IGEDO EXHIBITIONS)

Szóljon hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .